Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Kolekcjonerzy v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Dziabkowy pokój gracza
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Dziabkowy pokój gracza
Drakkainen Offline
Drakkainen
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 16
Reputacja: 14
Photo  02-01-2015, 19:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2015, 19:48 przez Drakkainen.)
Cześć, minął ponad rok od mojego dołączenia do forum arhn.eu. Staram się być tutaj codziennie i dzięki temu serwisowi zapałałem swego rodzaju miłością do fantastyki i gier. Staram się powoli rozrastać moją skromną kolekcję, chociaż niestety mam ograniczony budżet, bo jestem nastolatkiem. Przez rok przybyło mi sporo gier, więc uznałem, że mogę się tym z wami podzielić. 

[Obrazek: aSAUwTJ.jpg]
Moje stanowisko, gram tutaj na Xboxie i na PC, czytam, odrabiam lekcje.
[Obrazek: qvqAMSC.jpg]
Rzecz niewątpliwie warta pokazania, dwie ściany w pokoju obłożone zostały korkiem, więc z chęcią umieszczam na nich plakaty, naklejki, czy też pocztówki. Zamierzam zapełnić całą przestrzeń plakatami. Dzięki Link za plakat z RE Heart

[Obrazek: oBJdLaT.jpg]
Druga ściana z wielkim plakatem z AC: Unity.
[Obrazek: yxeUdhQ.jpg]
Widok drugiej części pokoju, niestety mam tylko dwie edycje kolekcjonerskie i jedną specjalną, będę to powoli nadrabiał.

[Obrazek: UmoYHQe.jpg]

Moje wszystkie magazyny CD-Action wraz z częścią gier, jedna gra na PSX oraz trochę muzyki.
[Obrazek: 5XCbP1j.jpg]

Ulubione książki fantasy, widać, czyjej literatury fanem jestem i jakie wydawnictwo jest moim ulubionym.
[Obrazek: h4Ugf8O.jpg]

Reszta skromnej biblioteczki i trochę gier na PC oraz PSP.
[Obrazek: E7ebSHz.jpg]

Półeczka przeznaczona na wszelkiego rodzaju gadżety, karty do gier oraz mangi, komiksy (głównie pozostałości po podstawówce).
[Obrazek: 2jwgDtL.jpg]

I nareszcie moja główna półka z grami. Mała kolekcja zbudowana stosunkowo niskim kosztem i z pewnością będzie się rozrastała na kolejne tytuły i systemy. Dla porównania http://imgur.com/4W57FiO.
Dziękuję wszystkim za uwagę i miło spędzony ostatni rok, w obecnym postaram się zwiększyć swoją aktywność na forum Smiling
Szukaj
Odpowiedz
kamil.z7 Offline
Bazyl
**
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 17
Reputacja: 11
02-01-2015, 20:10
Super pokój, świetny patent z tymi ścianami, prosta rzecz która daje dużo możliwości Grinning Czekam na przyszłe aktualizacje Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
02-01-2015, 20:11
Podoba mi się. Wszystko poukładane w przejrzysty, miły dla oka sposób. Gratuluję i życzę dalszej rozbudowy zbiorów. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
pelek2002 Offline
This is good,isn't it?
*
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 5
Reputacja: 1
03-01-2015, 19:05
JJayJoker jest na twojej półce! Fajny pokój i niezła kolekcja gier.Vault Boy Approves
Szukaj
Odpowiedz
Drakkainen Offline
Drakkainen
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 16
Reputacja: 14
03-01-2015, 23:08
Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze, wraz z powolnym rozrastaniem się mojej kolekcji i zmian w pokoju będę aktualizował temat 8))
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 05-07-2025, 23:27 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.