Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 62 Dalej »

hej!!!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
hej!!!
Sauat Bartosz Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
02-01-2015, 20:52
czesc Smiling milo mi was powitac. Na materialu od Arnh trafilem przypadkiem, szperajac kiedys na jutubie za jakims materialem za... nie pamietam nawet Smiling pamietam jednakze, ze trafilem na ktorys z system error i... wsiaklem Smiling uderzyl mnie profejsonalizm i pasja, z jaka byl zrobiony kazdy z odcinkow. Chlonalem, jak zul pieciogroszowki Smiling nastepnie byl Mortal w pigulce - genialne, ponadczasowe i - jak uwazam - jeden z najlepszych materialow, jakie widzialem/czytalem o tej serii! A czytalem wiele, bo... Smiling
no wlasnie, jestem 29latkiem, dziennikarz z wyksztlacenia. Jako nastolatek bawilem sie w robienie zine'a o muzyce ciezkiej i bardzo ciezkiej, glownie podziemnej - wiecie, xero, wyklejanki, piwnica Smiling bylo fantastycznie!
Jestem tez zapalonym perkusista i wokalista o jakims tam stazu Winking)) klimaty ciezkie i BARDZO ciezkie. Kocham tez tatuaze, dobra ksiazke i stare, klasyczne filmy akcji z Seagalem Grinning
jestem die hard fanem Playstation (choc nie mam nic do Xbox, niech probuja... Grinning ), moja gra zycia jest Metal Gear Solid (PSX), ktora do treraz powoduje u mnie wesoly trzepot zwieraczy odbytnicy Smiling poswiecilem DNI na kazda czesc Uncharted (z ta z PS Vita also, wszystkie na crushing, choc uwazam ten tryb za troche... abstrakcyjny Grinning). Jednak serce me bije do gier retro, SNES Smiling tonalem w odmetach River Raid, Cadillacs & DInosaurs, Metal Slug, Punisher, Pitfall Smiling mysle, ze spokojnie 75% terazniejszych gier ma mniejsza WARTOSC (choc to zalezy od upodoban i podejscia) i midnosc, niz ich starsi koledzy. Wiadomo, takie czasy grafika >>>> wow, wow >>>> skrypty > quick time event i dopiero grywalnosc Smiling

mam nadzieje zostac tu na dluzej i czekam z niecierpliwoscia na to, co koledzy nam tu wysmaza, bo oglada sie znakomicie Smiling z checia kiedys zrecenzowalbym jakas pozycje Smiling baju!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 15:47 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.