Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › DS v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

NDSi XL - gdzie kupić (oryginalną) baterię?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
NDSi XL - gdzie kupić (oryginalną) baterię?
lupa12345 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Sad  25-01-2015, 18:41
Witam Smiling
Niedawno kupiłem przez internet używanego Nintendo DSi XL. Mam jednak z nią roblem - po jakimś czasie wyłącza się, mimo tego że jest naładowana. Dodatkowo wskaźnik baterii wariuje - raz wskazuje 3 kreski, żeby za 5 minut wskazywać jedną. Dodam że ta bateria "trzyma" gdzieś ok. 5-6 godzin, najdłużej bez przerwy grałem gdzieś z 2 godziny, najkrócej 15 minut. Szybka wycieczka po googlach i jest - trzeba wymienić baterię. I tutaj właśnie jest problem Childish W polskim internecie znalazłem baterie jedynie na allegro : http://allegro.pl/bateria-2000-mah-do-ko...27167.html Niby pojemność 2 razy większa niż oryginał, ale znalazłem opinie że czas działania jest adekwatny do ceny: http://www.amazon.com/DSi-XL-Battery-Pac...ewpoints=1
Pozatym, "compatible NDSi LL"? nie ma takiego modelu chińskie łosie :v
Więc kieruje do was, drodzy użytkownicy forum arhn.eu zapytanie: gdzie można kupić baterię do tej konsoli? Może istnieje jakiś sklep nintendo w okolicach Wrocławia, lub jest możliwość kupna zza granicy tej bateryjki w cenie poniżej 50 zł? A może przegapiłem jakąś ofertę? A może jednak nie ma się czego bać i lepiej kupić tą baterię z allegro? Proszę o pomoc, szukam tej baterii od godziny i bezskutecznie Childish
Szukaj
Odpowiedz
dragon1493 Offline
Pong
*
Liczba postów: 18
Reputacja: 1
25-01-2015, 19:35
NDSi LL to inaczej NDSi XL ta nazwa chyba była na rynek japoński Smiling. Na allegro czy olx gdzieś widziałem oryginalną baterię 2 dni temu, były do każdego modelu.

Wysłano z Motorola Moto G
Szukaj
Odpowiedz
lupa12345 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Reputacja: 0
25-01-2015, 21:19
rzeczywiście, nawet na Wikipedii o tym piszą, nie zauważyłem :p
a co do tego ogłoszenia, pewnie chodziło ci o: http://olx.pl/oferta/baterie-do-konsoli-...8oEWx.html
jak dla mnie są one strasznie podejrzane, niby nowe ale bez opakowań i poobcierane, bo przewozili luzem... taa. kupię sobie taką i będzie to samo co mam teraz, podziękował.
jutro jeszcze obskoczę media markty i eksperty, wątpię żeby oni mieli ale nie zaszkodzi się przejść Smiling
jakby ktoś miał jeszcze jakieś porady lub pomysły to niech piszę, bardzo proszę Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-07-2025, 04:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.