Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 27-my raz! Dawno nic nie rozdałem, kończy się kolejny miesiąc - najwyższa pora to zmienić 
Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi CriX Doomsday
(łącznie przekazał mi jakieś 200 szt. plakatów, więc materiałów na Rozdawajki mam ogromny zapas. Wszystkie prawilnie rozdam - myślę, że repki mu się należą
)
oraz od siebie dorzucam kilka fajnych gierek na PC:
UWAGA! Zdjęcia w załączniku na dole tematu!
1. Gra PC - Saga Baldur's Gate.
2. Gra PC - Medieval II Total War.
3. Gra PC - Neverwinter Nights - Kingmaker.
4. Gra PC - Neverwinter Nights 2.
5. Gra PC - Neverwinter Nights.
6. Plakat 1 - Dungeon Keeper 2/Devil Inside
7. Plakat 2 - Wiedźmin 3/Dying Light
8. Plakat 3 - Gears of War
9. Plakat 4 - Baldur's Gate II/Pokedex 1 gen + mapa świata Pokemon Red/Blue
10. Plakat 5 - One Piece: Pirate Warriors 2/Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat/grę, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych
Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię
(no homo)
UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym września! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo
Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja.
Pozdrawiam,
Link.

Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi CriX Doomsday

oraz od siebie dorzucam kilka fajnych gierek na PC:
UWAGA! Zdjęcia w załączniku na dole tematu!
1. Gra PC - Saga Baldur's Gate.
2. Gra PC - Medieval II Total War.
3. Gra PC - Neverwinter Nights - Kingmaker.
4. Gra PC - Neverwinter Nights 2.
5. Gra PC - Neverwinter Nights.
6. Plakat 1 - Dungeon Keeper 2/Devil Inside
7. Plakat 2 - Wiedźmin 3/Dying Light
8. Plakat 3 - Gears of War
9. Plakat 4 - Baldur's Gate II/Pokedex 1 gen + mapa świata Pokemon Red/Blue
10. Plakat 5 - One Piece: Pirate Warriors 2/Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat/grę, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych

Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię

UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym września! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo
Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja.

Pozdrawiam,
Link.