Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › PlayStation 4 v
1 2 3 Dalej »

Rock Band 4 - zakup piosenek a sprawa polska
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Rock Band 4 - zakup piosenek a sprawa polska
reinmar Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
28-11-2016, 12:28
Witam wszystkich Smiling
Kupiłem sobie niedawno PS4 oraz Rock Band 4. Chciałem zapytać jak wygląda sprawa z zakupem piosenek w Polsce, gdyż dostępne są tylko najnowsze DLC. Rozumiem, że wszystko to sprawa licencji, bo Harmonix nie dogadał się z polskim wydawcą. I zastanawiam się, czy jest sens założyć nowe konto PSN np. na Wielką Brytanię/Irlandię, podpiąć do niego swoją kartę, tylko po to by sobie zakupić piosenki, pobrać i grać je na swoim polskim koncie (po przelogowaniu)?  Smiling

Ogólnie strasznie to smutne, że wydawca tak potraktował polskich graczy RB4 Childish

Pozdrawiam wszystkie gwiazdy plastikowego rocka! Smiling
Szukaj
Odpowiedz
hipo5PL Offline
Mam platynkę w Rock Bandzie 4
**
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 7
Reputacja: 24
28-11-2016, 19:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-11-2016, 19:09 przez hipo5PL.)
Cześć!
Tak, piosenki można kupować z konta innego kraju, natomiast zgadzać musi się region gry, więc z europejską grą zadziałają tylko dodatki z europejskich sklepów PlayStation Store Smiling Wsystkie osoby jakie znam kupują piosenki na brytyjskim sklepie, ja również. Działają one niezależnie od tego na jakie konto następnie się zalogujesz, a więc bez problemu możemy wysyłać swoje wyniki na leaderboardsy.

Jeśli masz więcej pytań, lub szukasz kogoś do gry - zapraszam do naszej grupy na facebooku Smiling https://www.facebook.com/groups/rbpolska
Zerknij na mój kanał YouTube z poradami do trofeów PlayStation 
[Obrazek: hipo5.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
reinmar Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
29-11-2016, 10:36
Dziękuję pięknie za odpowiedź, wczoraj spróbowałem i naprawdę to działa! Smiling
Jakby ktoś miał ochotę to możecie dodać do znajomków Kondziorek92 Smiling
Szukaj
Odpowiedz
piter9900 Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
10-03-2017, 00:02
ja niestety zrobiłem taki błąd że kupiłem sobie doładowanie do PSN z USA i piosenki nie są niestety kompatybilne. Więc przestrzegam żeby nawet nie próbować :/
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 03-07-2025, 10:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.