Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie › Android v
1 2 3 4 5 Dalej »

Płyta Główna Tablet- Co mogę z nią zrobić i jak podłączyć ją do PC
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Płyta Główna Tablet- Co mogę z nią zrobić i jak podłączyć ją do PC
kubekpl04 Offline
Jaram się Chińszczyzną
**
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 13
Reputacja: 7
Brick  10-06-2017, 11:54
Witam
Mam dwa zepsute tablety od około 2 lat. Postanowiłem coś z nimi zrobić. Jednego rozkręciłem i wyjąłem płytę główną oraz baterię. Teraz Mam tą płytę główną z działającym androidem. I teraz parę pytań. 
[PYTANIE I] Jak wyświetlić obraz na kompie z tej płyty głównej??? Próbowałem już vysora. Ale widzi on tylko urządzenia z debugowaniem USB czego mi się nie udało zrobić za życia tabletów. I może da się włączyć debugowanie USB przez komputer..... Ale nie wiem jak to zrobić
[PYTANIE II] Czy mogę połączyć płytę główną za pomocą kabla MHL  i jednocześnie nim sterować za pomocą.... np myszki lub pada???[
[PYTANIE III] Co zrobić rozrywkowego z tą płytą główną tego tableta...... Komputer? Centrum Multimedialne Z KODI?? Czy może Emulatorowe szaleństwo??? A może nic się nie da z nim zrobić?? Wysłucham waszych propozycji i poradników jak to wykonać

Za wszelkie odpowiedzi dziękuję!
Gopnik McBlyat
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-07-2025, 20:33 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.