31-03-2013, 18:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2013, 11:36 przez Pixelman_007.)
Siemanko wszyscy, tutaj Pixelman_007.
Otóż jakieś 3-4 miesiące temu, licząc od daty wstawienia tego wątku udało mi się dojrzeć ciekawą aukcję na allegro. Był wystawiony jeden z tych białych kartridży na GBA, które czasem widywałem i wiedziałem, że są to kartridże z video. Ponieważ miałem wtedy jeszcze większe zainteresowanie Dragon Ball'em przyciągnął mnie tytuł - był to Dragon Ball GT. Słyszałem, że są mieszane opinie na temat tej sagi DB, ale 10 zł za taki kartridż to niedużo, więc zalicytowałem i w niedługim czasie znalazł się u mnie.
Trochę "pożyteczniejszych" informacji dot. owego kartridża:
(wszystko co tu wypisałem, wiem tylko z zawartości karta)
Rok prod.: 2004
Firmy które brały przy tym udział.:
Toei animation, Funimation, Majesco
Pochodzenie mojej wersji:USA (poznaje się po owalnym logo nintendo)
Oryginalność: Oryginalny w 100%
Kompatybilność z GBA player
dziwo nie jest kompatybilny (przynajmniej tak twierdzi sam kartridż)
Zawiera:
Nie wiem czy to nazwy rozdziałów,odcinków itd. (może mnie ktoś poprawi)
1. A Grand Problem
2. Pan's Gambit
Prośby ode mnie: Proszę, jeżeli ktoś może pomóc w wycenie - niech napisze, oraz jeżeli ktoś zna polskie nazwy odcinków powyżej. Oraz chciałbym wiedzieć, czy rzadki tek kart czy nie.
Z góry dzięki - Pixelman_007
http://pixelman007.deviantart.com/art/Dr...an007&qo=0
Otóż jakieś 3-4 miesiące temu, licząc od daty wstawienia tego wątku udało mi się dojrzeć ciekawą aukcję na allegro. Był wystawiony jeden z tych białych kartridży na GBA, które czasem widywałem i wiedziałem, że są to kartridże z video. Ponieważ miałem wtedy jeszcze większe zainteresowanie Dragon Ball'em przyciągnął mnie tytuł - był to Dragon Ball GT. Słyszałem, że są mieszane opinie na temat tej sagi DB, ale 10 zł za taki kartridż to niedużo, więc zalicytowałem i w niedługim czasie znalazł się u mnie.
Trochę "pożyteczniejszych" informacji dot. owego kartridża:
(wszystko co tu wypisałem, wiem tylko z zawartości karta)
Rok prod.: 2004
Firmy które brały przy tym udział.:
Toei animation, Funimation, Majesco
Pochodzenie mojej wersji:USA (poznaje się po owalnym logo nintendo)
Oryginalność: Oryginalny w 100%

Kompatybilność z GBA player

Zawiera:
Nie wiem czy to nazwy rozdziałów,odcinków itd. (może mnie ktoś poprawi)
1. A Grand Problem
2. Pan's Gambit
Prośby ode mnie: Proszę, jeżeli ktoś może pomóc w wycenie - niech napisze, oraz jeżeli ktoś zna polskie nazwy odcinków powyżej. Oraz chciałbym wiedzieć, czy rzadki tek kart czy nie.
Z góry dzięki - Pixelman_007

http://pixelman007.deviantart.com/art/Dr...an007&qo=0