Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Morderca III: Ostateczne starcie - Zakończona - Zwycięstwo graczy
Strony (8): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Morderca III: Ostateczne starcie - Zakończona - Zwycięstwo graczy
Kacpei Offline
Wilczy kieł
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 7
Reputacja: 78
22-10-2012, 18:00
Szczerze? To nawet nie wiem czy wypali to po przerwie. Bo jakby spojrzeć na to z perspektywy to zależy od ilości aktywnych osób trafi się 6 na 20 to po 3 dniach już nie ma kto zabijać, bo aktywnych graczy już po prostu nie ma. Powinna być jakaś lista graczy, którzy mogą grać w gry wymagające wchodzenia co najmniej raz na dwa dni.
Szukaj
ichabod Offline
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
22-10-2012, 18:30
To może ja też się wypowiem. Faktycznie, gra miałaby więcej sensu i w ogóle byłaby fajniejsza, gdyby uczestnicy udzielali się i przede wszystkim, urozmaicali cała fabułkę swoimi wymysłami. Sam miałbym jako mistrz gry więcej pola do popisu, bo musiałbym opierać się na tym, co piszą gracze i do czego doszli podczas swoich dialogów. Tutaj cały czas sytuacja wyglądała tak, ze z wyciągałem z dupy jakaś fabułkę, kilka osób dzielnie starało się to rozwijać, podczas gdy całą reszta albo milczała, albo pisała coś w stylu "nie wiem, zagłosuję na..." albo "za mało dowodów, pocałujcie mnie w dupę". I tak w kółko, aż wybito tych udzielających się i ostatnia kolejka była naprawdę smutna pod tym względem, aż się ucieszyłem, że Bufoniasty został złapany. Jaki sens ma ta gra, jeśli oskarżenia i wszystko to co się dzieje powinny się opierać na tym, co ludzie piszą w postach, podczas gdy połowa wcale się nie udzielała? No żaden, bo na podstawie czego wtedy głosować i w ogóle prowadzić cała historię? No i wyszło jak wyszło. Dziękuję tym wszystkim, którzy podjęli zabawę i produkowali się w postach Winking
[Obrazek: 2012-12-21_1230.png]
Strona WWW Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (8): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 00:03 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.