Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Kieszonkowe v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 Dalej »

[GBA] Twoja kolekcja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GBA] Twoja kolekcja
Luigi Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
15-03-2012, 18:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2012, 15:17 przez Dorczenzo.)
Posiadasz cudną konsolkę GBA? Pochwal się konsolką i swoimi grami tutaj! Ja zacznę:

Posiadam GameBoy'a Advance w wersji Tribal Edition. Jest ona tak jakby tatuowana, srebrna Winking

I reszta rzeczy: ładowarka, etui, słuchaweczki, ładowarka samochodowa, i "trzymajka" do GBA Winking

Fragment o programatorze wywaliłem
~Dorkczęzo
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
13-04-2012, 23:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2012, 15:11 przez Link.)
Wpadnie Dorczęzo i porządek się zrobi, dla mnie jesteś piratem, bo cała magia w posiadaniu GBA leży w tym, żeby mieć dziesiatki tych małych karcików z grami...
Kiedyś miałem Game Boy'a pocket (różowy kolor, grałem tylko w domu, bo obciach - bleah) na nim Mega Men'a, Pokemon Blue, Yellow, Silver oraz Gold, Monster Max, Pyramids of Raa, Mario 6 Golden Coins i Donkey Konga (chyba 2) potem w łapy wpadł GBA (oryginalny fioletowy) z Pokemon Ruby, następnie GBA SP Mario Limited Edition (czerwono-srebrne z literką "M" na górnej klapce) i gry Castlevania, Mario Kart, Final Fantasy I & II, Zelda - A Link to the Past i kilka innych mniej znaczących tytułów. Gadżetów typu lupy, ładowarki, słuchawki miałem miliony, chyba wszystko co się dało, nawet transfer packa, którym łączyło się Pokemony z Game Boy'a, z konsolą Nintendo 64 z grą Pokemon Stadium Smiling Dziś niestety nie mam żadnej kieszonsolki, jakoś tak wyszło po prostu, ale najarałem się na GBA Micro, bo Archon zachwalał i muszę sprawdzić Smiling

Edytka Heart

Z gier, które posiadałem polecam wszystkie, z wyjątkiem Monster Max i Pyramids of Raa, gra nie zrobiła na mnie wrażenia, coś w stylu Dizziego, ta druga to prosta gierka logiczna, których po sieci lata miliony za free Smiling
Do polecenia dodaję Warioland 3 na GBC - świetny platformer, ukończyłem w 100 % Smiling
Szukaj
Odpowiedz
PokemonMakeFun Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
10-03-2013, 19:01
To ja też się dołączę mam tak Ds Lite i 3DS z gier typu GBA mam tylko Pokemon Ruby i Fire Red a typu DS mam Pokemon White 2, Black 2, Pokemon Platinium, Pokemon Pearl.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
10-03-2013, 22:18
Chciałbym tylko przypomnieć, że swoją kolekcją w bardzo prosty sposób można się chwalić i zarządzać używając naszego systemu:

http://arhn.eu/kolekcja/Link/#GBA
Szukaj
Odpowiedz
pojler Offline
Rycerz Sony
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja: 146
10-03-2013, 23:18
http://arhn.eu/kolekcja/pojler98/#GBA
Macie pochwale się moją kolekcyją Winking
http://arhn.eu/kolekcja/pojler98/#GB
A w te gram też na GBA więc się wliczają Winking
Szukaj
Odpowiedz
SaCha802 Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
16-03-2013, 12:44
Metroid Fusion - najlepsza gra na GBA ( moim zdaniem ) przeszedłem ją już niezliczoną ilość razy a dalej mi się podoba
Pokemon fire red - klasyk
Frogger's Adventure - Temple of the Frog- fajny ogólny wygląd , dużo poziomów . Polecam wszystkim
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - taka średnia przygodówka
Sonic Advance - po podłączeniu konsol fajny tryb MP
Kim Possible 3
Tony Hawk Underground
Mario
i tyle pamiętam gdyż gry sprzedałem a konsolka jest w dostatecznym stanie
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-07-2025, 15:55 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.