19-11-2012, 23:36
Podczas zakładania karty dźwiękowej, najprawdopodobniej uszkodziłem kartę sieciową, a mianowicie nie widzi jej w managerze urządzeń. Próbowałem zainstalować sterownik w managerze urządzeń poprzez "dodaj starszy sprzęt", a po zainstalowaniu pokazuje mi tą kartę w zakładce 'karty sieciowe' lecz wyskakuje mi pewien błąd (1). Mam pewne pytanie
Czy przez manager urządzeń da się zainstalować sterownik, tak by pokazywało urządzenie, gdy go nie ma? (nie jest podpięte)
Błąd (1) to : "To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)"
Moja karta to "Atheros AR5006X Wireless Network Adapter" podpinana pod wejście PCI.
Gdyby były jakieś pytania - piszcie w temacie.
Czy przez manager urządzeń da się zainstalować sterownik, tak by pokazywało urządzenie, gdy go nie ma? (nie jest podpięte)
Błąd (1) to : "To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)"
Moja karta to "Atheros AR5006X Wireless Network Adapter" podpinana pod wejście PCI.
Gdyby były jakieś pytania - piszcie w temacie.
![[Obrazek: ExE221.png]](http://steamcard.com/do/original/ExE221.png)