Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 37 38 39 40 41 Dalej »

Nieoficjalnie dodatki do HoMM 3
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Nieoficjalnie dodatki do HoMM 3
Dru Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
13-01-2013, 18:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2013, 18:25 przez Dru.)
Witam wszystkich

Jako osoba wywodząca się ze społeczeństwa hirołsowego, chciałem Wam zaprezentować trzy nieoficjalne modyfikacje do poczciwej trójki o których nie każdy musiał słyszeć, a które mogą kogoś zainteresować Winking

In The Wake of Gods, w skrócie WoG - mod rozwijający znacząco mechanikę gry o system doświadczenia jednostek, dodanie dowódców, jednostki ósmego poziomu, nowe jednostki neutralne i nowe artefakty oraz obiekty na mapie przygody. Więcej na www.wog.acidcave.net

Horn of the Abyss - modyfikacja bardziej przypominająca oficjalne dodatki do trójki, więc niezmieniająca znacząco mechaniki gry, a uzupełniająca o dodatkowe elementy jak nowe miasto wraz z kompletem jednostek i bohaterów oraz nowe obiekty na mapie przygody. Niestety na razie tylko w języku rosyjskim. Więcej na http://www.hota.acidcave.net

The Succession Wars Mod - mod zmieniający całkowicie grę, upodobniając ją do Heroes 2. Mamy dobrze znane zamki z dwójki, bohaterów mapę przygodny, grafikę itp. Wszystko to w mechanice trójki plut dodatkowe rzeczy jak nowe jednostki czy zamki w stylu H2. Więcje na http://heroes3mod.webs.com/

Mam nadzieje, że każdy wybierze coś dla Ciebie i będzie świetnie się bawił z którym z modyfikacji Winking mile widziane także komentarze i opinie Grinning

Pozdrawiam Dru
Szukaj
Odpowiedz
wojtek4455 Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
26-01-2013, 16:34
grałem w WoG-a który jak dla mnie jest najlepszym dodatkiem do Heroes 3
Szukaj
Odpowiedz
Kago56 Offline
PlayStation 4
**
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
26-01-2013, 21:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2013, 21:55 przez Kago56.)
Ja osobiscie uzywam WoG wraz z VCMI - Odmieniony silnik gry pozwalajacy na gre full hd oraz kompatybilny z WoG
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 11-05-2025, 04:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.