Najgorsze gry w jakie graliście
|
21-02-2013, 19:17
Najgorsza gra w jaką grałem? Myślę, ze to będzie Metin 2. Kilka lat temu grałem sporo w MMORPG i kamyk nie przypadł mi do gustu. Prawie całkowity brak fabuły i niestety rozrywka też nie najlepsza.
to co kolega wyżej
![]()
02-03-2013, 20:23
Były kiedyś gry za 10 zł z Play.pl. Wychodziły tam różne koszmarki typu "Rzeźnik" czy "Detektyw Rutkowski"
![]()
02-03-2013, 22:38
Need for Russia. Gorszej ścigałki nie widziałem
![]() Jest na tym samym silniku co Maluch Racer.
NFS hot pursuit i kolejne czesci
Apeluję o popieranie swych wyborów argumentami! Następne posty podchodzące pod stats mogą być tak potraktowane, radzę więc rozwijać nieco swe wypowiedzi
04-03-2013, 21:33
Może nie tyle co najgorsza,ale jeden element gry który uważam za najgłupszy to NFS : Underground 2 i modyfikacje bagażnika
![]()
Maluch racer tak jak i need for russia to istny koszmar. Okropne prowadzenie, beznadziejna grafika oraz muzyka, jak na tą cenę (nabyłem po 20zł za sztuke). Za 30zł można dostać gry takie jak broderlands czy mafie 1 jak i 2, a nawet kwadrologie hitmana.
Metin 2 jak dla mnie nic specjalnego, jest dość monotonna i grafika tez niezbyt. Daję 24h na edycję posta i dopisanie argumentacji do wyboru powyższych gier jako najgorsze z jakimi miałeś styczność. W przypadku braku takowej edycji wlepię upomnienie. ~bleub
08-03-2013, 17:41
Worms 3D i Worms Forts. Trójwymiar połączony z rozgrywką z klasycznych wormsów okazał się dla mnie niestrawny-celowało się wybitnie słabo, poruszało też, ogólnie nieciekawe doznania.
Heroes V - nie wiem jak oni to zrobili, szczególnie że wszystkie poprzednie części mi się spodobały, a piątka jest właściwie powrotem do czwórki, ale ta gra tak mocno mnie znudziła i zniechęciła (nie wiem czy to przez styl graficzny, czy przez "krok w tył" w stosunku do poprzedniczki, czy przez jeszcze coś innego), że po kwadransie rozgrywki już więcej do niej nie wróciłem.
09-03-2013, 14:33
Tibia- Odpaliłem tą grę raz, jakieś 5 lat temu, Nie mogę zrozumieć czym tak naprawdę się ludzie jarają/jarali. Jak na to spojrzałem, to sobie pomyślałem jedno: "Wygląda gorzej niż na screenach".
Sterowanie tragiczne, pierwsze questy odstraszające.
10-03-2013, 15:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2013, 20:38 przez SmellySocks.)
Hmm,najgorsza gra w jakie ja grałem to: Symulator Farmy i Metin2(fanboye Metina proszę nie atakować)
Proszę o popieranie swych wyborów argumentami! Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie. ~SmellySocks
10-03-2013, 15:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2013, 20:39 przez SmellySocks.)
Tomb Raider i powiem tak całkiem spoko restart serii
![]() Proszę o popieranie swych wyborów argumentami, oraz pisanie po Polsku, bo kompletnie nic nie zrozumiałem z wypowiedzi. Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie. ~SmellySocks
10-03-2013, 16:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2013, 16:06 przez Drizztoable.)
Jak koledzy wyżej, Metin 2 koło 2008-09' znajomi grali w to jak najęci a ja zostałem samotny z wowem i spróbowałem tego. Gdyby nie wszyscy znajomi grałbym w to 30min tak zszedł mi jakiś rok. Nuda, community, idiotyzmy. Zniszczyły to grę, No i oczywiście Farming- gdybym miał podać przykład tego powiedział bym metin.
Jakas pixelowka juz nie pamietam
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie o wartości 30% za stats. ~bleub
10-03-2013, 22:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2013, 22:32 przez SmellySocks.)
Najgorsze gry w jakie grałem to :
- Dracula The Days of Gore - Syrenka Racer 1 (słownie: JEDEN) post ponad twoim użytkownik otrzymał warna za post bez argumentacji. 3 posty nad tobą również. Jakby tego było mało, 4 posty wyżej również wrąbałem warna za taki post i umieściłem adnotację wyjaśniającą dlaczego. Tępimy głupotę i nieumiejętność czytania i wyciągania logicznych wniosków. Użytkownik otrzymuje ostateczne ostrzeżenie, jeszcze jeden taki post z jego strony, a skończy z permbanem ~SmellySocks
Kangurek Kao ;<
Daję 24h na edycję posta i dodanie argumentacji, w przeciwnym razie wlepię osta. ~bleub Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie o wartości 30% za stats. ~bleub
10-03-2013, 22:21
10-03-2013, 22:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2013, 22:48 przez SmellySocks.)
Śmiem, była to jedna z pierwszych gier 3d na PC'ta, po której naprawdę fatalnie się czułam. Ba, aż mnie mdliło od tej grafiki, dosłownie :/
Ten post cię ustrzegł przed warnem, bo gdybys go nie napisał, to za taki post jak poprzedni spokojnie mógłbym ci wrąbać bana. ~SmellySocks Uprzejmie proszę o brak agresji, w szczególności zważywszy na fakt, że jestem nowym użytkownikiem i dopiero oswajam się z zasadami panującymi na tym forum, pozdrawiam ![]() Gdybyś przeczytała chociaż 5 wcześniejszych postów, to wiedziałabyś skad u mnie taka agresja. Tępie głupotę w tym temacie od wieków, a każdy taki post powoduje u mnie szamotanie pępka™. Koniec z głupotą = koniec z agresją = Rodzinna Atmosfera™ ~SmellySocks Mam nadzieję, że zwykłe 'przepraszam' wystarczy ![]() Wystarczy, miłosć i pokój, nie wojna i nienawiść, pozdrawiam, SmellySocks
Wilczy Szaniec
![]() Ja nie widziałem i jestem ciekaw dlaczego. Daję 24h na edycję posta i dodanie argumentacji, w przeciwnym razie wlepię osta. ~bleub Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie o wartości 30% za stats. ~bleub
Gothic I z Mrocznymi Tajemnicami v2.02 - parodia gry.
Daję 24h na edycję posta i dodanie argumentacji, w przeciwnym razie wlepię osta. ~bleub Użytkownik otrzymuje ostrzeżenie o wartości 30% za stats. ~bleub
12-03-2013, 12:20
u mnie mnie ma najgorszej gry, w którą grałem - bo wszystkie gry były badziewne
tylko niektórym udało się zarysować powierzchnie mojego zamrożonego serca no ale jakbym miał wymienić... ostatnio grałem w Star Wolfes 3, mimo przejścia tej gry, dostałem najgorsze zakończenie i galaktyka, (która mnie nie obchodziła bo moim głównym zadaniem była walka z tyranią korporacji) została opanowana przez rasę berserkerów, która zabiła wszystkie żywe stworzenia we wszechświecie. DZIĘKUJE ZA ZAKOŃCZENIE, NAD KTÓRYM PRACOWAŁEM PRZEZ MIESIĄC GRY geez... spróbuje jeszcze raz w to zagrać, tym razem dopilnuje, by pozabijać tych berserkówcośtam zanim się zrespawnują podczas walki o wolność rasy ludzkiej... geeez
14-03-2013, 18:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2013, 18:49 przez SmellySocks.)
Niestety WET
1. Kilka postów wyżej znajduje sie upomnienie i nakaz podania jakiejkolwiek argumentu popierającego wybór, a ty, jak kolejne pół miliona użytkowników przed tobą nic sobie z tego nie zrobiłeś i napisałeś tylko tytuł produkcji.
14-03-2013, 20:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2013, 20:46 przez SmellySocks.)
Najgorsza gra w jaka JA grałem to Airborne Hero D-Day Frontline 1944
Przepraszam, że użyję przekleństwa. NOSZ KURWA. JEDEN POST WYŻEJ BYŁO OSTRZEŻENIE I PROŚBA O PODANIE ARGUMENTÓW. CZY TAK TRUDNO JEST PRZECZYTAĆ JEDEN POST? JEDEN CHOLERNY POST. TEMAT ZAMYKAM DO KONSULTACJI Z ADMINISTRACJĄ ~wyjątkowo zdenerwowany głupotą niektórych użyszkodników, SmellySocks |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości