Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 29 30 31 32 33 ... 62 Dalej »

Hej! :)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Hej! :)
nusiak Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
17-06-2013, 13:27
Witam wszystkich~!
Dość długo już oglądam arhn.eu i muszę przyznać, że naprawdę serie takie jak System Error czy Time Warp umilają pracę Smiling.

Jestem Nusa i szczęśliwie macham łapkami do wszystkich członków społeczności. Jestem nie-tak-już-rzadko-spotykanym-graczem-płci-żeńskiej nie takim znowuż młodym, ale też nie tak starym. Aktualnie z braku czasu pogrywam nocami na PS3, ale zdarza mi się też męczyć DSa w tramwaju, czy PCta w wolnych chwilach.

Głównie przedmiotem mojego zainteresowania są gry muzyczne (rekreacyjnie) jak również trochę MMORPG (po becie FFXIV w weekend chyba się skuszę, bo naprawdę fajnie się grało) platformerów, hack&slashy i wszystkiego w sumie po trochu gdzieś pomiędzy da się upchnąć (LoLa oczywiście także nie brakuje Winking ).

Chciałabym pozdrowić ciepło wszystkich graczy jak i życzyć Wam przyjemnego grania w najbliższym czasie i wogóle.

~Cheers!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-07-2025, 09:19 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.