Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 41 Dalej »

kongregate
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
kongregate
dKc Offline
Pong
*
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
19-06-2013, 21:59
Z serii "gry na krótszą chwilę".

www.kongregate.com

Czy znacie ten portalik? Bardzo ciekawy. Można założyć konto i zbierać achievementy jak na duzych konsolach, z tym, żę zdobywamy je grając w gry... flashowe. Z pozoru proste, łatwe i szybkie, jednak przy niektórych grach określenie "na krótszą chwilę" wydaje się mocno przesadzone - czasem po prostu trzeba trochę się podenerwować na klawiaturę/myszkę zanim odniesiemy sukces, spotkałem sie w komentarzach przy niektórych grach (a nawet W GRACH) z określeniem "rage quit".
Fajne! Smiling Sam posiadam od jakiegoś czasu konto i mogę powiedzieć, że niektóre gry naprawdę pozytywnie zaskakują - pomysłem, wykonaniem, humorem, grywalnością.

Polecam,
dKc
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
19-06-2013, 22:03
Tak znamy WinkingChyba najlepszy portal z flashówkami jaki powstał, ale czasem ich poziom nie powala, a także tylko w niektórych możemy "bić" levele...
Szukaj
Odpowiedz
dKc Offline
Pong
*
19-06-2013, 22:15
To prawda, że czasem ich poziom nie powala. Być moze chodzi tu o podejście. Ja po graniu w stare flashówki typu "Pico" nie spodziewałem sie, że jakaś gra moze mieć fabułe bardziej rozbudowaną niz Pacman czy Tetris. Ale szybko się okazało, że fabuła często bije nawet Mario! Smiling A tak na poważnie to fabularnie potrafiła mnie tam wciągnąć niejedna gra.
Ponadto, jest tam kilka MMO. Flashowe MMO - czego to ludzie nie wymyślą Winking Jedną z ciekawszych była ta, która działa się w świecie 'okołoerpegowym' - wcielasz się nie w postać wypełniającą questy, ale z nieco innej strony - w osobę, która sprzedaje przedmioty takim osobom. Mnie to zaskoczyło pomysłowością (chociaż teoretycznie nie musieli nad pomysłem myśleć aż tak długo!), a i grało się całkiem neigłupio. "Swords and potions" tak sie zwała gra.

Z tym nabijaniem leveli chodzi Ci o nabijanie leveli w grach czy na stronie?
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
19-06-2013, 22:22
Co fakt to fakt, zdarzają się perełki, ale nie jest ich aż tak wiele bym musiał wbijać tam codziennie Winking Najczęściej raz na tydzień zobaczę co jest nowego i może zagram w jakiś starszy tytuł, ale to wszystko.
Szukaj
Odpowiedz
dKc Offline
Pong
*
19-06-2013, 23:00
Czyli nie jest źle Smiling
Szukaj
Odpowiedz
emu23 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 4
19-06-2013, 23:49
Oooj sporo czasu straciłem na tym portalu, cóż 43lvl wbity, a byłoby wyżej tylko że od dłuższego czasu serwis nie liczy mi punktów, chyba przez Adblocka. Z resztą ten serwis to jest raj dla kolekcjonerów aczków, to właśnie ten mechanizm mnie tam zatrzymał Smiling
Samych gier jest mnóstwo, ostatnio jakoś mniej nowych się pojawia, ale to co jest spokojnie starczy na naprawdę długo. W ramach innych ciekawostek to dla kongregate powstają wersję gier społecznościowych(tzn. takich z facebooka), więc jeżeli nie lubicie zaśmiecać sobie konta na fb grami to jest okazja pograć Smiling
Szczerze polecam, 2/10
Szukaj
Odpowiedz
dKc Offline
Pong
*
22-06-2013, 01:29
jaki tam masz nick?
Szukaj
Odpowiedz
malod Offline
Pong
*
Reputacja: -1
22-06-2013, 16:39
Strona świetna. Są tam zarówno amatorskie gierki jak solidne gry darmowe jak np. "Spiral knight". Osobiście spędzam tam dużo czasu. Mam wielką paletę wyboru gier, które różnią się niesamowicie więc i ja się nie nudzę. Często jak gadam z ludźmi na mumblu czy team speak, pogrywam sobie w "Zombie slash". Warto też zauważyć, że serwis ma czat dla graczy więc jak ktoś gra w coś to może przy okazji popytać tam ludzi jaką postać w danej grze polecają albo po prostu popisać głupoty wraz z tamtejszą społecznością.
Szukaj
Odpowiedz
piosso7 Offline
Pong
*
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
23-06-2013, 00:59
Mi również stronka się bardzo podoba. A od dłuższego czasu zatrzymała mnie na niej jedna gra a mianowicie Contract Wars stworzona na silniku Unity3D i jak na grę przeglądarkowa wygląda naprawdę nieźle polecam Winking
[Obrazek: Str1neR.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-06-2025, 20:42 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.