06-07-2013, 17:00 

Siemanko. Jestem Ania  . Znam arhn.eu od dawna, od czasów recenzji Tamagochi. To arhn.eu rozpaliło we mnie miłość do gier i ogólnie to Arhn pokazał mi piękny świat gier. Chciałabym więc powitać wszystkich userów forum, i mieć nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie
 . Znam arhn.eu od dawna, od czasów recenzji Tamagochi. To arhn.eu rozpaliło we mnie miłość do gier i ogólnie to Arhn pokazał mi piękny świat gier. Chciałabym więc powitać wszystkich userów forum, i mieć nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie  

. Znam arhn.eu od dawna, od czasów recenzji Tamagochi. To arhn.eu rozpaliło we mnie miłość do gier i ogólnie to Arhn pokazał mi piękny świat gier. Chciałabym więc powitać wszystkich userów forum, i mieć nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie

![[Obrazek: 77999315c303466m3.jpg]](http://img541.imageshack.us/img541/9464/77999315c303466m3.jpg)