Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Czy dobrze widzę tam odbicie perkusji do RB?
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Znaczy się - ekologiczne wydanie. W końcu łatwiej spalić papier, niż metal.
A tak nawiasem, to o co chodziło z blokowaniem rozgrywki "last of us", w którymś z poprzednich materiałów?
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 5
Reputacja:
2
Choruję na to... Muszę odłożyć kasę..
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Still better than Resident Evil 6 :/
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
14-06-2013, 22:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2013, 22:03 przez guy_fawkes.)
Dla mnie w EK może nie być figurki czy jakichś wymyślnych dodatków podnoszących cenę, ale soundtrack wyłącznie w wersji do pobrania jest kompletnie nieakceptowalny. Co rusz zabiera się graczom kolejne, niegdyś często spotykane bądź też obowiązkowe (papierowe instrukcje) dodatki. Sam mam na półce sporo gier w podstawowych edycjach sprzed kilku lat, gdzie jakimś cudem upchnięto krążek z muzyką. Można? Można. Dałoby się to jeszcze jakoś wybaczyć małemu developerowi na dorobku, ale Naughty Dog to marka sama w sobie i z pewnością nikt nie zakładał słabej sprzedaży gry.
Reszta zawartości prezentuje się tak sobie - mi szmaciak do gustu nie przypadł, a digipacki są spoko, ale raczej nie w kolekcjonerkach. Z drugiej strony cena tego wydania raczej nie obligowała nikogo do umieszczenia w nim steelbooka.
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
mam podobne zdanie do guy_fawkes, szmacianka lipna, dodatki w sumie też, co do digipacków, uwielbiam je w muzyce, w grach jeszcze ich nie widziałem, ale wygląda fajnie, lepiej od plastikowego pudełka dvd, ale to nie stealbook, co jak co, ale wydanie kolekcjonerskie zobowiązuje
mi w sumie soundtrack wisi, mam kilka i do tej pory odsłuchałem wyłącznie ten z pierwszego Wieśka
PC + Vita, PS3 w fazie zakupu (odłożone na jesień), 3DS i DS Lite w planach