Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 Dalej »

Naprawa/czyszczenie lasera w PS2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Naprawa/czyszczenie lasera w PS2
HackBoy Offline
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
07-12-2013, 20:18
Niestety czarnulka którą kupiłem "jakiś czas temu" po przegraniu kilkunastu godzin (w sumie) ma problemy z odczytaniem bardziej porysanych płyt, tych samych które przedtem czytała. Więc tutaj rodzi się moje pytanie czy jest jakiś dobry i skuteczny sposób na wyczyszczenie lub ewentualnie naprawę tego lasera, czy lepiej go po prostu wymienić?
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[Obrazek: 2efkgah.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
Yaros Offline
The Claymaker™
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja: 16
07-12-2013, 20:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2013, 20:42 przez Yaros.)
Fat czy slim? Nie wiem jak w slimie, ale mnie w facie wystarczyło wyregulować laser. Jest tam specjalna biała zębatka pozwalająca na dokładne jego ustawienie. W internecie znajdziesz pełno instrukcji jak go wyregulować.
Szukaj
Odpowiedz
HackBoy Offline
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
07-12-2013, 20:46
No tak, zapomniałem napisać. PS2 to slimka a dokładniej 7xxx
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[Obrazek: 2efkgah.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
07-12-2013, 22:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2013, 00:58 przez luklew.)
(07-12-2013, 20:41)Yaros napisał(a): Fat czy slim? Nie wiem jak w slimie, ale mnie w facie wystarczyło wyregulować laser. Jest tam specjalna biała zębatka pozwalająca na dokładne jego ustawienie. W internecie znajdziesz pełno instrukcji jak go wyregulować.

dzięki! przyda się bo MoHa nie czyta fatka

Dzięki za wnoszący dużo do tematu post! Nawiasem mówiąc: by zachować temat przejrzysty i wolny od niepotrzebnych postów dla potencjalnych przyszłych czetelników, polecam dziękować chociażby przez punkty reputacji czy wiadomość prywatną. Będzie lepiej wg mnie. Nie żebym miał coś do dziękowania publicznie, ale wyobraź sobie sytuacje, że nagle 50 osób zaczyna dziękować w tym temacie, a jakaś osoba pomiędzy da niezbędną radę, której nikt nie zauważy, bo utknie pomiędzy tymi podziękowaniami.
~lklw

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 01:39 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.