Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 62 Dalej »

Witajcie!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witajcie!
Kubboz Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
06-12-2013, 22:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2013, 22:22 przez Kubboz.)
Kultura nakazuje się przywitać, więc oto jestem w tym dziale.

Jestem Jakub, mam lat 18. Jestem głównie graczem PCtowym, lecz ostatnio przymierzam się do kupna jakiejś konsoli. Prawdopodobnie będzieXboxa - X360 lub XOne - gdyż u kuzyna grałem w FM4 i całkiem mnie gra przekonała. Forza Motorsport 5 jednak mnie nie przekonuje, więc nie do końca wiem, czy kupować teraz konsolę, która jest już w fazie bycia zastępowaną, czy czekać na FM6. Nadal też nie do końca jestem pewny, czy aby na pewno warto kupować konsolę dla jednego exclusiva. To, że w ogóle rozważam taką decyzję, od razu mówi, że bardzo lubię ściganki, ale też lubię pograć w strategię (Na tablecie na przykład, mam Turbo DOSBoxa i pogrywam w Settlersów II). Dobrym FPSem, czy TPSem również nie pogardzę, mimo, że moje umiejętności w tym gatunku zdecydowanie nie są zbyt duże. (Gdy przez pewien krótki epizod czasu pogrywałem w CSa, cieszyłem się, gdy więcej razy dawałem niż dostawałem. I nawet nie był to multiplayer.)

Zajmuję się również modelingiem 3d (miałem nawet okazję zrobić model za pieniądze), choć zdecydowanie muszę podszkolić się w kształtach bardziej organicznych, i zacząć uczyć się animacji.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 18:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.