Liczba postów: 218
Liczba wątków: 16
Reputacja:
14
Cześć! Od jakiegoś czasu planuję zacząć grać w jakieś MMO RPG pokroju World of Warcraft, czy też Guild Wars. Piszcie, jakie gry polecacie i dlaczego akurat w tę mam zagrać. Przede wszystkim tytuł ten musiałby mieć niezbyt wysokie wymagania sprzętowe, ale nie chcę jakiejś starej produkcji, w którą gra niewielu ludzi. Przydałyby się również ciekawe eventy, rajdy albo i też system gildii.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Lineage 2
chyba w tamtym roku otworzyli pierwszy Polski oficjalny i darmowy serwer, ładnych parę lat temu grałem i bardzo mi się podobała, zwłaszcza wojny między klanami, gdzie w zależności od serwa biło się o zamek np 200 v 200 osób. Gra już ma swoje lata,ale chyba ciągle wychodzą jakieś patche i jest dobra grywalność
Reputacja:
14
Przejrzę obydwa tytuły c: A co powiecie na temat Star Wars: The Old Republic?
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Nie długo ma być TES Online, a z darmowych Neverwinter to dobry wybór
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja bym spróbowal wow-a, star wars i tak dalej skoro jest wersja darmowa. Wow ma dwa tygodnie free a star wars z tego co wiem jest f2p teraz, mnie podszedl kiedys tylko wow za sprawa innej oprawy graficznej niz wiekszosc tych gier pokroju cabala i lineagre. Ale jak dlugo jest wersja demo, dlaczego by nie sprobowac czego sie da?
Reputacja:
14
Grałem w demo WoWa i znudził mi się po tym jak wbiłem 10 level, więc tak średnio.
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
MMORPG? Teoretycznie ten gatunek powinien już dawno umrzeć. Co kolejne "nowe" mmorpg, to te same mechaniki i coraz większa nuda, tylko itemki inne. Ale ostatnio zacząłem dosyć nieźle grać z Filipemcyferki w Wakfu online, czy mmorpg na podstawie serialu animowanego Wakfu. Całkiem spoko, miło się nam gra we dwójkę. Minusem tej gry jest to, że darmowe konta mają dosyć mocne ograniczenia, ale zakupiliśmy premium na miesiąc za 6 euro i można pograć. U mnie za wcześnie na ocenę tej gry, więc nie wiem, czy mogę ją polecić z w miarę czystym sumieniem, czy nie.