Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam problem z otworzeniem filmu powyżej, niezwykle czarujący głos Archona wpada przez słuchawki do moich uczy, lecz nie mogę zobaczyć co się dzieje, gdyż w miejscu odtwarzacza mam czarny prostokąt. Próbowałem coś zrobić na własną rękę, ale już nie wiem jako mogę sobie z tym poradzić. Bardzo chciałbym zobaczyć tę recenzje gdyż Alien Shooter to gra która wprowadziła mnie w piękną zabawę z grami komputerowymi. Liczę na jaką kolwiek pomoc
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
Cóż, chyba lepiej zagrać chociaż chwilę, niż nie zagrać w ogóle. Również borykam się z tym problemem, ale póki co nie odpuszczam. Na razie stanęło na żelaznym postanowieniu, by nie kupować cyfrówek gier, które mogę nabyć w pudełku (poza paczkami Humble Bundle).
Materiał, choć dla Archona gorszy od typowych treści publikowanych na arhn.eu, i tak zostawia daleko w tyle "rzetelność" youtubowych zagrajmerów. Niemniej Big Boss ma rację - odstaje od naszpikowanych informacjami i ciekawostkami Recenzji, Retro czy W pigułce. Tamte to istna kopalnia wiedzy, która od razu daje do zrozumienia, ile Archon spędził czasu przy ich produkcji. Dlatego też tym bardziej gimbusiarkie wydaje się każde pytanie z cyklu "Kiedy system error?". Tak, oczywiście, bo przecież Archon tylko to ma na głowie.
Co do samej gry - ja osobiście bardziej lubię Shadowgrounds. Taki model rozgrywki wciąż jest rajcowny i wymaga sporych umiejętności i kombinowania, by dobrać odpowiedni sprzęt i przeżyć. Sam przeszedłem tylko wydany niedawno samodzielny dodatek do "dwójki" - Conscription (u nas znany jako Mobilizacja) i nie mam ochoty wracać do poprzednich części, bo tu nie zmieniło się praktycznie nic i na dobrą sprawę może służyć za demonstrację tego, co oferuje cały cykl. Poza tym był dość zabugowany (dosłownie i w przenośni), a misje eskortowe z uwagi na idiotyczne AI to droga przez mękę.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Ojej, przypomniało mi się jak jeździłem kiedyś do znajomego aby "rozwalić stwory" lub zamienić w sałatę. Dobrze wspominam ten tytuł 
Co do materiału to przyznam, że jest dobry. Skoro masz ponad 1000 gier, to czekam aż wszystkie zrecenzujesz, a nuż może coś mi się spodoba.
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Nie lubię recek. Najczęściej są one mnie obojętne. Lecz istnieją dwa wyjątki: ten portal oraz ukraiński magazyn o grach Шпиль. Mówiąc o was- po prostu są w ciekawy sposób przedstawione na wysokim poziomie wykonania jak językowego, tak i wizualnego. A Шпиль czytam cały, bo z humorem podchodzą do każdej gry i można się uśmiać do łez od ich fajnych opisach^^
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
W ogóle ten 1000 to tylko gry PC,czy wliczyłeś też wszystkie konsolowe? Jeśli tak, to jakoś mało wyszło
Liczba postów: 6
Reputacja:
1
Matko Bosko, moje najśmielsze marzenia i domysły się ziściły!! Aron moim zdaniem w ostatnich 3 miesiącach (ściślej od recenzji PS4) jesteś w swojej najlepszej formie. Każda nowa twoja recenzja jest na najwyższym poziomie, jesteś u szytu formy, oby jak najdlużej!!(dla hejteruf - wjechał w dupsko bez wazeliny - ale taki sa moje odczucia i jak komuś się nie podoba to niech wyp.......).
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Czy ja wiem, Alien Shooter to juz baaardzo, ale to bardzo stara gra. Moze jakos zakreslic granice naokolo nowszych indykow? W takie klasyki gral prawie kazdy polski pecetowiec, ktory jako dzieciak dyskutowal o grach w piaskownicy z kolegami.
Reputacja:
0
czekam na System Error
Liczba postów: 363
Reputacja:
63
01-02-2014, 13:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2014, 14:16 przez guy_fawkes.)
UP: Kolego, a czy to jest temat poświęcony SE? Albo "Hej ludzie, powiedzcie mi, na co czekacie, to Wam dogodzę, bo przecież sam nie wiem?". Archon eksperymentuje z nowym cyklem, pyta o opinię, a Ty potrafisz się zdobyć jedynie na coś tak co najmniej nietaktownego. Może tak uszanuj jego pracę i wypowiadaj się na temat...? Czy to naprawdę takie trudne?
Ech, przekleństwo jakieś, bo sam wspominałem o takim zachowaniu kilka postów wcześniej...
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Soundtrack z alien shootera 2 pamiętam do dziś, chociaż nie grałem w to jakieś 2 lata
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
Reputacja:
30
Z jednej strony, rzeczywiście, taka prezentacja może przynieść wiele korzyści. Pewnie niejedna osoba również boryka się z "problemem" przepełnionej biblioteki steamowej, a takie filmy mogą pomóc w odnalezieniu co ciekawszych produkcji, zwłaszcza, że nie każdy ma czas i odpowiednie łącze do sprawdzenia wszystkiego.
Jednakże z drugiej strony podzielam obawy Johnny'ego. W przypadku Alien Shootera sprawa wygląda dosyć prosto, bo gra w założeniach nie jest specjalnie skomplikowana. Ale co w momencie, gdy tytuł wymaga dłuższego posiedzenia, by odkryć swoje wszystkie zalety? Domyślam się, że Dark Archon o tym pomyślał i ma na to jakieś remedium, więc czekam na rozwój wypadków.
Nie jestem także przekonany co do częstotliwości wypuszczania materiałów. Pięć razy w tygodniu może szybko zmęczyć temat, a i nie wszyscy mają tyle czasu, by oglądać na bieżąco, co powoduje nieprzyjemne zaległości. Brzmi to dosyć kuriozalnie, gdyż zapewne większość użytkowników będzie zadowolona ze zwiększonej ilości filmów, niemniej sam optowałbym za wypuszczaniem ich trzy razy w tygodniu.
Reputacja:
0
Fajnie wreszcie gra w która sam grałem  A co do nowej serii to dobry pomysł.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
-1
pomysł świetny
Bd trzymał kciuki i oglądać
Reputacja:
0
Całe dzieciństwo grałem w tą grę POLECAM
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Program zapowiada się ciekawie, może dzięki niemu zdołam uzupełnić moją kolekcję o parę nowych tytułów ^^
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Odtwarzacz się nie wyświetla na IE 8 (a to jedyna przeglądarka, na której płynnie chodzi mi jakiekolwiek wideo w internecie  ). To tak ma być?
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
(03-02-2014, 00:40)atrapa napisał(a): Odtwarzacz się nie wyświetla na IE 8 (a to jedyna przeglądarka, na której płynnie chodzi mi jakiekolwiek wideo w internecie ). To tak ma być?
Mogę się mylić, ale do obsługi wideo HTML5/MP4 wymagane jest minimum IE9.
Ogólnie odradzam używania świństwa jakim jest IE 8. Przeglądając tym internet nabawisz się więcej problemów niż ta zabawa jest warta.
W normalnych warunkach zasugerowałbym pobranie filmu na dysk, ale niestety IE8 nie obsługuje nawet pobierania zawartości znacznika video. Jeżeli masz dostęp do jakiejś nowszej przeglądarki, możesz kliknąć w niej prawym przyciskiem myszy na odtwarzacz arhn.eu i wybrać opcję ściągnięcia filmu.
Na pocieszenie: ten odcinek podglądu trafi na Youtubowy kanał arhn2eu już w piątek
Reputacja:
0
@guy_fawkes po co się tak spinasz ? nie napisałem nic złego... masz jakieś kompleksy ? to można leczyć
Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki
|