Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Moim zdaniem, o ile zawsze było, że Nintendo to Nintendo, widzę światełko w tunelu. 3DS i WiiU (szczególnie ta druga platforma) potrzebują wielu dobrych tytułów (a nie jedynie kilku). Jest również potrzeba wykreowania nowych marek, które mogłyby by być równie ważne jak Mario, Zelda czy Pokemony.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja:
231
Czyli zmienia, ale tak naprawdę nie zmienia i będą trzymać się swojego kursu. Lol.
Liczba postów: 39
Reputacja:
0
Może mi ktoś wytłumaczyć, czemu mimo tego, że wielki N ma tonę dobrych tytułów gier pod sobą, WiiU nadal umiera? O ile 3DSa jestem w stanie zrozumieć że kwitnie, bo PSVita ma dużo wyższy standard graficzny, przez co pisanie gier zajmuje dłużej niż na słabszym (ale nie złym) 3DSie, to WiiU ma podobny sprzęt do PS3/4 czy xpudełka. Dwa, że chociażby gigant jakim jest Atlus ostatnio przyczepił się do Nintendo. Więc czemu zapowiedziana (trochę słabo moim zdaniem) Persona 5 nie może być wydana na konsoli Niny?
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
Tsuna- z tymi podobnymi "bebechami" to lekka przesada. Ale dziwie się np. że mojang który jak się okazało wbrew moim przewidywaniom nadal świetnie sprzedaje Minecrafta nie chce skorzystać z funkcji np.ekranu dotykowego na WiiU.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
Reputacja:
0
Może podpisali coś z M$ żeby Minecraft na konsole był tylko dla Xboxa.
Reputacja:
0
Ano faktycznie, użyłem wujaszka google i coś powiedział na ten temat. Wybacz moje niedoinformowanie.
Z drugiej strony, słyszałem kiedyś, że nintendo nie lubi zbytnio małych wydawców Indie. To prawda?
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
Tsuna - Mojang to mały wydawca Indie? Noniemoge. Toż oni pływają w kasie, niczym Sknerus McDuck.
A tak po za tym, czego się spodziewaliście po Nintendo? Oni są zajebiście w sposób w jaki są, i raczej zmian nie widzę.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Pisanie maili do Nintendo o dostępności ich konsol w Polsce(może)się opłaciło.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Ja w cuda nie wierzę ale gdyby Nintendo wydało choć jedną grę po Polsku np. Zelda czy Mario to na pewno wzrosła by ilość graczy którzy by kupili Wii U i 3DS'a (w Polsce oczywiście)
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
Wolf - oczywiście że by wzrosła, jednak na pewno nie na tyle żeby było to opłacalne.
#LOGIKABARDZO