Liczba postów: 22
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Dziękuję, postoję - cena strasznie wygórowana, a OLED to jednak OLED...
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Niestety nie skorzystam. Cena jak kolega wyżej wspomniał bardzo wygórowana.
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
Zdecydowanie wolę starszą wersję nie dość że OLED to jeszcze lepiej wygląda niż nowa. Swojej Vity nie wymienią na nową to jest pewne.
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
To ja powiem tak. Cena faktycznie - jest wysoka, dlatego ja gdybym miał kupować VITE (choć na razie nie planuje) i tak poczekał bym trochę aż cena spadnie. Co do wyglądu to niby aż tak mocno jej nie zmienili, a jednak jest to widoczne gdy konsole leżą obok siebie.
Sony można pochwalić za to, że przynajmniej jeśli chodzi o VITE to idzie w dobrym kierunku naprawiając to czego zabrakło lub co skopali w "jedynce" (zupełnie odwrotnie niż z PSP).
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Ja się zainteresuję tym nowym modelem Vity, gdy jego cena będzie równa cenie obecnego modelu. Bo ogólnie sam wygląd mi się bardzo podoba + te wygodniejsze przyciski start i select.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Chciałem kupić Vitę za jakiś czas ale widzę że nowa PSV będzie miała OLED co mi nie pasuje. Szkoda mi też tego starsza wersja nie będzie już produkowana ...
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Ktoś powiedział, ze nie będzie?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Sory za pomyłkę z Oled'em chodziło mi o LCD. A co do tego że nie będzie to zazwyczaj jest tak ze nowy model zastępuje stary.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cena może i wysoka ale pamiętajcie że vita w swojej premierze nie była zbyt tania wtedy to było ok. 1100 zł więc zależy jeśli ktoś ma vite to nie musi jej zmieniać a jeśli ktoś jej nie ma może wybrać cieńszy model taka jest moja opinia