Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 10 11 12 13 14 ... 22 Dalej »

ArmA-modyfikacja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
ArmA-modyfikacja
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
15-03-2014, 19:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2014, 19:33 przez kexus512@.)
Cześć,nie wiem czy trafiłem w ten temat i nie wiem czy tytuł jest odpowiedni. Mam problem,zakupiłem sobie właśnie ArmA(PIERWSZĄ ARMĘ)ale gram od niedawna,więc ominęła mnie era "celowniczków",i dlatego mam pytanie,czy istnieje mod do tejże gry usuwający ten okropny lacający po ekranie celownik,a dodający zwykły, współczesny, wyśrodkowany.A może to jest gdzieś w opcjach a ja nie umiem tego znaleść?Dodam że gra to ArmA-Gold edition. Z góry dziękiHappy.
Szukaj
Odpowiedz
Sidewinder Offline
Psycho
*
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
15-03-2014, 19:38
Jeśli mnie pamięć nie myli, a to się czasem zdarza, istniała możliwość zmniejszenia pola po którym celownik nam "latał" nawet do zera. Ewentualnie do sprawienia, że celownik ten mógł nam przemieszczać się po całym ekranie. Na 100000000% była ona w ARMA 2, czy w Armed Assault była... Wydaje mi się, że tak.
Jeśli masz angielską wersję gry, to szukaj "Aiming Deadzone", jeśli Polską to szukaj czegoś, co w nazwie będzie zawierać "martwa strefa" albo coś w ten deseń.

Swoją drogą ten celownik choć wkurzający początkowo, jest dużo bardziej realistyczny niż te, które mamy w 99% innych shooterów, w końcu nie zawsze gdy gdzieś celujemy musimy obracać się w tym kierunku CAŁYM ciałem nieprawdaż? Ale to tylko taka mała dygresja.
Szukaj
Odpowiedz
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
15-03-2014, 19:44
(15-03-2014, 19:38)Sidewinder napisał(a): Jeśli mnie pamięć nie myli, a to się czasem zdarza, istniała możliwość zmniejszenia pola po którym celownik nam "latał" nawet do zera. Ewentualnie do sprawienia, że celownik ten mógł nam przemieszczać się po całym ekranie. Na 100000000% była ona w ARMA 2, czy w Armed Assault była... Wydaje mi się, że tak.
Jeśli masz angielską wersję gry, to szukaj "Aiming Deadzone", jeśli Polską to szukaj czegoś, co w nazwie będzie zawierać "martwa strefa" albo coś w ten deseń.

Swoją drogą ten celownik choć wkurzający początkowo, jest dużo bardziej realistyczny niż te, które mamy w 99% innych shooterów, w końcu nie zawsze gdy gdzieś celujemy musimy obracać się w tym kierunku CAŁYM ciałem nieprawdaż? Ale to tylko taka mała dygresja.

Thank you very much!mam i znalazłem.Dzięki wielkie,masz + za tego posta.Wiem,że tak obracamy się całym ciałem,ale wiesz,(przynajmniej mi)gra się tak o wiele wygodniej,więc wielkie dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.
PS:To jest w opcjach,ale jestem idiotą Gah
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 27-07-2025, 14:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.