Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 41 Dalej »

G2A.com
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
G2A.com
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
19-04-2014, 20:49
Siemka.
Kupiliście kiedyś coś z tej strony? Interesuję mnie gra Bastion, która jest strasznie, ale to STRASZNIE w niskiej cenie w porównaniu do Steam'a. Czy to jest legalne? Czy klucze są z zaufanego źródła? Gry są naprawdę tanie, a wiem, że niektórzy kupują na rosyjskim proxy (w Rosji gry są bardzo tanie na Steam'ie) co jest nielegalne i można za to dostać bana. Nie popieram takich działań, wiec zależy mi na legalności. Prosiłbym też o jakieś opinie.
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
19-04-2014, 22:30
Wątpię, żeby te kopie były w jakikolwiek sposób nielegalne. Po pierwsze - Steam bardzo szybko reaguje na zmianę proxy przez użytkowników i wyciąga wobec nich odpowiednie konsekwencje. Ludzie którzy rozprowadzają kopie gier najpewniej mają je po prostu z rosyjskiego źródła ( chociażby dzisiaj kupowałem taką grę, więc nawet kupowanie gier od "rusków" jest w pełni uczciwe wobec prawa). Oczywiście jeżeli gra jest w formie klucza to już podważa to wiarygodność sprzedawcy - bowiem keje mogą być kupowane z kradzionych kart kredytowych lub mogą być objęte blokada regionalną.
Po drugie - Bastion był już sprzedawany po 1$, więc po prostu mogli zachomikować z bundle Winking

Na twoim miejscu bym kupował, nie masz się o co martwić.
[Obrazek: 581915.png]
Szukaj
Odpowiedz
Hixovick Offline
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
19-04-2014, 22:33
Dzięki, ale powtórze pytanie zadane na Shout'cie: kupować mam z regionu Global czy Europe?
Szukaj
Odpowiedz
hipo5PL Offline
Mam platynkę w Rock Bandzie 4
**
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 7
Reputacja: 24
20-04-2014, 01:14
Dzisiaj kupiłem doładowanie na amerykański PS Store za 10 dolarów. Płaciłem PayPalem i po 3-4 minutach miałem klucz razem ze skanem zdrapki. Nie było żadnych problemów więc jestem zadowolony. Smiling
Zerknij na mój kanał YouTube z poradami do trofeów PlayStation 
[Obrazek: hipo5.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 06-07-2025, 14:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.