27-03-2014, 22:53 

![[Obrazek: Nd6yXnNVtok.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/Nd6yXnNVtok.jpg)
Nowy zwiastun Watch_Dogs skupia się na wielu rzeczach. Począwszy od modelu oświetlenia, a na konsekwencjach naszych działań kończąc.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Chicago na nowym zwiastunie Watch_Dogs
| 

Chicago na nowym zwiastunie Watch_Dogs

| 

| 

27-03-2014, 22:53 

![]() Nowy zwiastun Watch_Dogs skupia się na wielu rzeczach. Począwszy od modelu oświetlenia, a na konsekwencjach naszych działań kończąc. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Chicago na nowym zwiastunie Watch_Dogs 

28-03-2014, 00:23 

To będzie gra roku.

28-03-2014, 11:59 

Teraz wygląda jak GTAV... a wyglądało lepiej :/

28-03-2014, 13:22 

Cały czas nie mogę doczekać się tej produkcji. Wszyscy narzekają na grafikę (mi też osobiście się nie podoba), ale przecież grafika to nie wszystko. Liczy się także grywalność, a wydaje mi się, że Watch_Dogs zapewni nam jej aż za dużo  

28-03-2014, 18:47 

ciekawe ile polaków spoktamy

29-03-2014, 16:34 

Z każdym trailerem coraz bardziej czekam na tą produkcję. Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie tak pięknie jak na materiałach promocyjnych, albo chociaż podobnie. Jeżeli tak to moja gra roku  

29-03-2014, 17:21 

Z każdym trailerem ta gra wygląda co raz gorzej. Nie mówię, że wygląda słabo ale... ale to widać bez okularów  

Do tego, czy ten trailer nie przypomina Wam tego z GTA V z głosem takiej miłej pani?
	 | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|