Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja:
172
09-11-2012, 23:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2012, 23:17 przez Stivi.)
Jako, że Archon przygotował już wstępną wersję nowej skórki forum to przydało by się zebrać opinie na jej temat. W tym wątku możecie napisać o tym co wam się nie podoba i co można by było zmienić.
UWAGA! Wszystkie nierzeczowe posty typu "beznadziejne n/c", "kiedys byliście lepsi", "zamknij morde, nie logowałem się", "brzydkie, wypala mi oczy" będą usuwane, a ich autorzy karani.
Co już wiemy:
- Emotki nie pasują
- Ikony działów troszkę nie pasują
- Widok tematów musi zostać przebudowany
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja:
64
osobiście, mi się nie podoba ogólna kolorystyka forum, albo dlatego, że przyzwyczaiłem się do czarnego, albo dlatego, że po prostu jaśniejsze kolory nie odpowiadają moim oczom.
SB wg mnie jest o wiele mniej czytelne.
Podsumowując, może i kolorystyka do strony głównej pasuje, jednak forum IMO powinno zostać w klasycznej szacie graficznej
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
shoutboxie kują emoty (trolle itd) bo są białe
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 7
Reputacja:
78
Osobiście mi nie pasuje ta jasność bijąca w oczy. Tym bardziej wiele drobnych szczegółów nie jest dokończonych. Tak to chyba nie ma nic do czego nie szło by się przyzwyczaić.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Zbyt jasno jak się siedzi całą noc przed komputerem to oczy bolą
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Dla mnie za dużo bieli jest. Może gdyby tak połączyć czerń i biel to by pasowało wszystkim. W mojej opinii wszystko się zlewa co jest dla mnie utrudnieniem.