Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 22 Dalej »

Mikołajki klasowe- prezent związany z Jokerem
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Mikołajki klasowe- prezent związany z Jokerem
Ofca Offline
Tak naprawdę kocham się w gremie...
**
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 22
Reputacja: 1
14-11-2014, 23:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 23:15 przez Ofca.)
Siemka. Od razu chciałem przeprosić jeżeli napisałem temat w złym dziale, ale ten wydawał mi się najodpowiedniejszy. Piszę ten temat, bo za paręnaście dni u mnie w klasie będziemy robić mikołajki klasowe. Wylosowałem mojego kolegę, który bardzo lubi LoL'a, gry strategiczne i postać Jokera ze świata DC, oraz Sherlocka Holmesa, jednak najbardziej bym stawiał na jokerowy prezent. Mój budżet to 50 zł. Nie jest to mało, nie jest to dużo. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to ta o to figurka:
http://yatta.pl/Batman_POP_Nr_44_Joker_10_cm,35152.htm (jkbc to wiem, że mają aktualnie brak towaru)
Nie miałem nigdy w ręku figurek z firmy POP. Są one dobrej jakości? Warte ceny? A może ktoś ma inny pomysł na prezent?
[Obrazek: y7NOnlI.gif]
Szukaj
Odpowiedz
Drakkainen Offline
Drakkainen
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 16
Reputacja: 14
15-11-2014, 12:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2014, 12:54 przez Drakkainen.)
Sam posiadam figurkę Jokera od tego samego producenta- Funko. Zakupiłem ją prawie pół roku temu w Paryżu i od tego czasu zdobi moją półeczkę i przyciąga wzrok każdego mojego gościa.Prezentuje się bardzo dobrze, lecz gdy się przyjrzę, to mogę dostrzec, że w jednym, czy w dwóch miejscach figurka jest niedokładnie pomalowana. I muszę dodać, iż mój Joker jest z innej serii figurek i trochę się różni. Podsumowując, za tę cenę jest do bardzo dobra figurka i kupno jej to dobry pomysł. Link
Szukaj
Odpowiedz
Ofca Offline
Tak naprawdę kocham się w gremie...
**
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 22
Reputacja: 1
15-11-2014, 23:37
Właśnie wróciłem z CD-A Ex... z Hall of Games. Niestety na stoisku yatty nie było jokera, więc kupiłem Bobble-Heada Darth Maula także z serii figurek POP. Zapomniałem w poście wyżej dopisać, że mój kumpel jest wielkim, ale to wielkim fanem Star Wars. Myślę, że mu się spodoba. Temat do zamknięcia, czy coś w ten deseń.
[Obrazek: y7NOnlI.gif]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 19-07-2025, 23:08 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.