Liczba postów: 23
Liczba wątków: 2
To jest poprostu chore co i nie moralne. Traktowanie innych userów powinno się zmienić na tej stronie bo na obecną chwilę. Przez takie traktowanie jak pokazuje Grem na shoutboxie wielu ma gdzieś tą cudowną społeczność graczy. Ja tam jestem akurat ponad Hejty bo nauczył mnie tego mój autorski program, jednak coś powinno się w kwestii nowych userów zmienić na lepsze.
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja:
163
Napiszę tylko jeden post w tym temacie - nikt nie będzie się tu do nikogo dostosowywał. Jeżeli uważasz, że pewni userzy zachowują się źle to nikt cię tu nie trzyma. Istnieje taki przycisk jak "wyloguj". Jeżeli jednak marudzisz żeby marudzić, ergo jesteś atencyjną dziwką, to krzycz dalej, najwyżej dostaniesz bana.
Happy to be on the food chain at all.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 2
Bana powinni otrzymać hejtujący a nie uczciwi użytkownicy.
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
Shoutbox to takie sito, które przesiewa użytkowników mających szansę na zostanie wartościową częścią społeczności od tych, którym się tylko tak wydaje. Wystarczy się trzymać pewnych elementarnych zasad związanych z kulturą i netykietą, o których większość młodych internautów po prostu nie wie. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na jakiś temat, zrób to rzeczowo, z sensem, nie obrażając nikogo i jednocześnie wyrażając się z szacunkiem do reszty użytkowników. grem i reszta nikogo nie pogryzą, jeśli na to nie zasłuży w jakiś sposób.
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
Ja chciałbym tylko nadmienić, że to ty dołączasz do społeczności, a nie ona do ciebie więc chyba warto byłoby przyjąć zasady (lub ich brak) etc.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"