Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › 3DS v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 11 Dalej »

Pokemon z drugiej ręki
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pokemon z drugiej ręki
Dancap Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-03-2015, 01:44
Przede wszystkim witam wszystkich to mój pierwszy wpis.

Chce się wyposażyć w grę pokemon silver soul, niestety ceny nowych sztuk na Amazon są za duże (chyba że znacie miejsce gdzie kupie taniej) dlatego chcę kupić grę używaną. Czy jeżeli ktoś był wcześniej właścicielem tej gry to czy będzie to miało jakiś wpływ na moją rozgrywkę?

Chodzi mi o to czy ta gra zostaje przypisana do konta użytkownika?  Czy opcje online będą dla mnie  niedostępne?

Czy w ogóle o nic się nie musze martwić?
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
14-03-2015, 01:46
Grę możesz zresetować i zacząć ją od początku, nie bedziesz miał żadnych problemów z "wpływem na rozgrywkę" i wszystko będzie działać prawidłow. HG i SS są teraz drogie, bo do zestawu dołączane było dodatkowe akcesorium - Pokéwalker. Bez niego moim zdaniem gra sporo traci, ale oczywiście da się grać bez niego. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Dancap Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
14-03-2015, 01:52
Ok, dzięki wielkie za szybką odpowiedź. Niestety ceny 100 - 150 funtów są trochę poza moim zasięgiem. Dlatego będę musiał się zainteresować tymi z drugiej ręki.

Pozdrawiam
Szukaj
Odpowiedz
Hinata-hime Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
04-07-2015, 13:41
HG/SS nie jest takie drogie nie tylko ze względu na Pokewalker, po prostu z jakiegoś powodu gry te są mało spotykane. Łatwiej dostać ich pierwowzory na GBC. Nawet używki są dość drogie, więc jeżeli bariera językowa nie jest dla Ciebie problemem to możesz spróbować poszukać wersje niemiecką lub francuską tych gier.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 21-05-2025, 21:38 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.