Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 62 Dalej »

Witajcie kompani!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witajcie kompani!
KingWorgregYT Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
25-09-2015, 21:30
Witam serdecznie wszystkich, którzy to czytają...
Nazywam się Nikita i aby uprzedzić pytania jestem płci pięknej, czyli męskiej. Mam takie imie bo nie jestem z Polski... ale to inna historia.
Więc mam 20 lat i właśnie wybieram się na Dziennikarstwo i Komunikację Społeczną na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach. Ukończyłem bardzo haniebny profil licealny - human.
Ale... interesuje się grami od kiedy tylko pamiętam. Ojciec zajmował się komputerami, więc w domu miałem wszystkie nowinki. Pierwszą grą którą pamiętam jest Diablo... zaraziło mnie to niesamowicie. Niedługo później wyszło Diablo II no i stałem się "graczem". Do dziś powracam do tych gierek, bo są po prostu legendami, czego o Diablo III powiedzieć niestety nie można. Nie mam określonego typu gier, które lubię. Gram we wszystko co mi się podoba... czyli we wszystko.

Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj z Wami czas. A Wy nie będziecie narzekać na mnie i na moje poczynania na forum.
Pozdrawiam, KingWorgreg!
Szukaj
Odpowiedz
Volpin Offline
Multi-killed!
*
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
25-09-2015, 22:39
/wave, Tovarisch. Co do tekstu z Diablo III - Ono już jest lepsze od D2. Nie patrz kwestią nostalgii i sentymentu. Szkodzi ogólnemu rynkowi! Grinning

Arena Shootery lubisz jakieś? :>
Ultra-kill!
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
KingWorgregYT Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
25-09-2015, 22:53
(25-09-2015, 22:39)Volpin napisał(a): /wave, Tovarisch. Co do tekstu z Diablo III - Ono już jest lepsze od D2. Nie patrz kwestią nostalgii i sentymentu. Szkodzi ogólnemu rynkowi! Grinning

Arena Shootery lubisz jakieś? :>

Jeśli brać pod uwagę gameplay i fabułę, to moim zdaniem nadal D2 prowadzi. Ale w D3 gram od 4 lat i mam obie kolekcjonerki.
Jeśli chodzi o Arena Shootery to tak lubię. Lecz u mnie raczej nie chodzi o gatunek czy tytuł. Po prostu siadam i gram. Jest wiele gier, które odinstalowywałem po 15-40 minutach, a są takie, które nigdy nie odinstaluję.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 00:30 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.