Cześć, ostatnio zaintrygował mnie temat konkursu Edytora Tekstówek, wrzuconego na kanał ahrn2eu i pomyślałem sobie czemu nie zrobić z tego zbiorowego przedsięwzięcia? Razem do 15 grudnia moglibyśmy wspólnie, wraz z czatem na Twitchu przez pierwszy dzień zorientować co jest w stanie nam zaoferować Edytor i jak podejdziemy do tematu (ja dla przykładu będę chciał zrobić coś w stylu visual novel lub RPG, ale jak zostanę przegłosowany to trudno
). Później poprzez strawpoll lub inną formę interakcji wybierać poszczególne opcje jak ma wyglądać nasza gra (moglibyście na przykład także wysyłać grafiki waszego autorstwa, nawet pisać same teksty fabularne lub przedstawiać mechaniki). Forma live byłaby zupełnie otwarta na wasze propozycje i oczywiście sama audycja nie trwałaby zbyt długo (od 1-2h co live). Tworzylibyśmy naszą grę w środowisku oldschoolowego Windowsa XP
. Pod koniec projektu wysłalibyśmy archonowi nasze dzieło podpisane wszystkimi osobami które wniosły coś do projektu. Nawet nie chodzi o wygranie konkursu, tylko o zabawę płynącą z samego zjednoczenia się i zrobienia czegoś razem. Transmisja odbywałaby się na tym kanale.
Tak czy inaczej, jesteście zainteresowani taką formą zabawy? Jeśli tak to zaplanuję wszystko i napiszę co i jak w tym wątku. Nie znacie mnie i nie jestem wtajemniczony w community ahrn.eu (chociaż oglądam ich od paru lat, to nie miałem okazji bardziej się wgryźć w te forum), ale jestem pewien że w jakiś sposób będziemy się w stanie dogadać na czacie. Nie chcę się w żaden sposób narzucać i promować, chcę po prostu zrobić grę w Edytorze Tekstówek!
P.S Serio nie wiedziałem w jakim dziale to napisać, proszę administratora w razie niezgodności przenieść ten wątek (lub w ogóle go skasować) bez większego penalty.

Tak czy inaczej, jesteście zainteresowani taką formą zabawy? Jeśli tak to zaplanuję wszystko i napiszę co i jak w tym wątku. Nie znacie mnie i nie jestem wtajemniczony w community ahrn.eu (chociaż oglądam ich od paru lat, to nie miałem okazji bardziej się wgryźć w te forum), ale jestem pewien że w jakiś sposób będziemy się w stanie dogadać na czacie. Nie chcę się w żaden sposób narzucać i promować, chcę po prostu zrobić grę w Edytorze Tekstówek!

P.S Serio nie wiedziałem w jakim dziale to napisać, proszę administratora w razie niezgodności przenieść ten wątek (lub w ogóle go skasować) bez większego penalty.