Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja:
15
23-11-2015, 21:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2015, 21:24 przez Grucha.)
Nie podam Ci pewnej listy tytułów, ale jest to raczej low-endowy procesor z początków 2009 roku, grafika jest nieco nowsza, więc to procesor będzie tu wąskim gardłem. Jeśli chodzi o duże produkcje, to raczej szukałbym czegoś z lat do 2008. Z nowszych tytułów w grę wejdę raczej te mniej wymagające, lub nawet mało wymagające współczesne.
Mafia II w zasadzie się łapie (choć nie wiem na jakich ustawieniach). Pierwszy Assassin pewnie się załapie. Pierwszy Wiedźmin. Borderlands (może), Mirrors Edge. Wymieniać pewnie by się dało, a jakby jeszcze posprawdzać dokładne wymagania to parę tytułów wpadnie.
Nie podałeś też kryteriów co to jest wg. Ciebie fajna gra. Np. dla mnie CS:GO taką zdecydowanie nie jest.
PS. Zaznaczam, że nie sprawdzałem dokładnie wymagań podanych gier i ich kompatybilności z twoim sprzętem.
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 16
Reputacja:
14
Mount & Blade pójdą, polecam zwłaszcza Warband, Team Fortress 2 to też ciekawa i do tego darmowa opcja, możesz też spróbować Left 4 Dead 2, którego wymagania są niskie.
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 7
Reputacja:
-1
Dzięki za odp. Interesuje mnie raczej (ale np. przygodówek nie trawię). Może coś z dzisiejszych wyprzedzaży?