29-02-2016, 14:22
Mam do sprzedania słuchawki dokanałowe Brainwavz R1 i M2 oraz gry na X360.
Gry
/font]
[font=helvetica, arial, verdana, tahoma, sans-serif]
Skate 2 ANG - 20 zł + kw (stan płyty bardzo dobry, pęknięte pudełko)
Midnight Club Los Angeles ANG - 20 zł + kw (stan płyty dobry+, pęknięte pudełko)
DJ Hero 1 + 2 + mikser - 50 zł + kw (stan bardzo dobry, zarówno gier jak i miksera)
PGR 4 PL - 20 zł + kw (stan bardzo dobry)
Need For Speed Undercover PL (stan bardzo dobry)
Forza Motorsport 2 PL - 10 zł + kw (stan płyty bardzo dobry, pęknięte pudełko)
Słuchawki:
Brainwavz M2 - stan bardzo dobry, w pełni sprawne. Pełen komplet - 150 zł + kw (do negocjacji)
Brainwavz R1 - stan dobry, w pełni sprawne. Lekko przetarta izolacja, starte logo producenta na obudowie oraz brak filtrów. Pełen komplet oprócz jednej pary silikonowych nasadek. 80 zł + kw (do negocjacji)
SteelSeries Rival - Myszka ze zdartymi gumowymi bokami, zdjąłem je ponieważ całe się starły. W pełni sprawna, ślizgacze można byłoby wymienić, ale nie jest to konieczne - 100 zł + kw
Link do aukcji z wszystkimi przedmiotami, gdzie można zobaczyć zdjęcia: http://allegro.pl/li...?us_id=29310542
Wszelkie pytania proszę kierować na PW lub maila - [email protected]
Gry

[font=helvetica, arial, verdana, tahoma, sans-serif]
Skate 2 ANG - 20 zł + kw (stan płyty bardzo dobry, pęknięte pudełko)
Midnight Club Los Angeles ANG - 20 zł + kw (stan płyty dobry+, pęknięte pudełko)
DJ Hero 1 + 2 + mikser - 50 zł + kw (stan bardzo dobry, zarówno gier jak i miksera)
PGR 4 PL - 20 zł + kw (stan bardzo dobry)
Need For Speed Undercover PL (stan bardzo dobry)
Forza Motorsport 2 PL - 10 zł + kw (stan płyty bardzo dobry, pęknięte pudełko)
Słuchawki:
Brainwavz M2 - stan bardzo dobry, w pełni sprawne. Pełen komplet - 150 zł + kw (do negocjacji)
Brainwavz R1 - stan dobry, w pełni sprawne. Lekko przetarta izolacja, starte logo producenta na obudowie oraz brak filtrów. Pełen komplet oprócz jednej pary silikonowych nasadek. 80 zł + kw (do negocjacji)
SteelSeries Rival - Myszka ze zdartymi gumowymi bokami, zdjąłem je ponieważ całe się starły. W pełni sprawna, ślizgacze można byłoby wymienić, ale nie jest to konieczne - 100 zł + kw
Link do aukcji z wszystkimi przedmiotami, gdzie można zobaczyć zdjęcia: http://allegro.pl/li...?us_id=29310542
Wszelkie pytania proszę kierować na PW lub maila - [email protected]