Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
1 2 3 4 5 ... 11 Dalej »

Bezprzewodowy kontroler do ps1
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Bezprzewodowy kontroler do ps1
Myfos Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
29-07-2017, 21:54
Cześć

Mam ps1 i chciałbym uwygodnić(?) sobie rozrywkę. Pady są przewodowe co jest trochę kłopotliwe i szukam czegoś w stylu nadajnik podpinamy do końcówki pada a odbiornik podpinamy w konsolkę i konsolka czyta sygnał z odbiornika jakby to był wpięty pad. Na aliexpress jest tego masa ale nie wiem które wybrać oraz czy będzie działało z akceptowalnym opóźnieniem.

Mam jeszcze drugie pytanie. Czy można podpiąć ps1 do najnowszych telewizorów tymi trzema kabelkami(czerwony,żółty,biały) i będzie działało?
Szukaj
Odpowiedz
facepalm Offline
NES
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja: 130
30-07-2017, 13:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2017, 13:43 przez facepalm.)
Chińskie pady to loteria i nikt ci raczej nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi,możesz zamówić 2 i będą działały całkiem inaczej. Istnieje możliwość kupienia droższych padów bardziej znanych firm typu Hyperkin, nie z aliexpress, powinny być one dobrej jakości jednak nie wiem czy jakaś aktualnie produkuje coś takiego. W ostateczności, jeśli masz duży portfel możesz poszukać oficjalnego pada, link do pierwszej lepszej aukcji(ten akurat jest bardzo drogi, bo nowy): http://www.ebay.com/itm/Logitech-Cordles...2489291857.

Nowsze telewizory czasem mają wejścia AV choć już nie wszystkie, musisz sprawdzić na specyfikacji. Mój LG Smart posiadał specjalną przejściówkę w zestawie pozwalającą podłączyć starszy sprzęt.

Jeśli nie szkoda ci pieniędzy mam też sposób na wszystkie twoje problemy naraz - kup PS3 - jest wstecznie kompatybilne z grami PS1(choć nie absolutnie wszystkimi), pozwala grać na swoim bezprzewodowym padzie można je podłączyć przez różne kable w tym HDMI. Odtwarzanie gier PS3 i filmów bluray to dodatkowy atut.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Myfos Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
08-08-2017, 23:02
(30-07-2017, 13:41)facepalm napisał(a): Jeśli nie szkoda ci pieniędzy mam też sposób na wszystkie twoje problemy naraz - kup PS3 - jest wstecznie kompatybilne z grami PS1(choć nie absolutnie wszystkimi), pozwala grać na swoim bezprzewodowym padzie można je podłączyć przez różne kable w tym HDMI. Odtwarzanie gier PS3 i filmów bluray to dodatkowy atut.

Hmm, myślałem, żeby kupić PS3 dla exclusivów ale jak zobaczyłem, że wszystkie wychodzą w nowszej wersji na PS4 to stwierdziłem, że lepiej już PS4 kupić. Wiesz jak z kompatybilnością?

Co do padów, to na początek kupię sobie przedłużacz kabli a może jako inżynierkę zrobię transmiter :p
Szukaj
Odpowiedz
Fixxxer1 Offline
mgTahGD
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 5
09-08-2017, 19:09
Jak chcesz to mam bezprzewodowe pady do PS1 na sprzedaż. Rzadka sprawa, mało spotykane. Oddam za 180 za komplet.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-06-2025, 06:19 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.