Bosy, wsytępowanie?
|
23-05-2011, 20:08,
|
|||
|
|||
Bosy, wsytępowanie?
Witam, bo mam jedno małe pytanie, czy są tylko dwa bossy w terrari? Odkryłem duże oko, ok fajnie było je zabić 2-3 razy, ale teraz nuda, odkryłem tego dużego robaka, nie jest wymagający, nuda i tu moje pytanie gdzie moge znaleźć więcej bossów/lub jak je przywołać
|
|||
23-05-2011, 20:10,
|
|||
|
|||
Re: Bosy, wsytępowanie?
Przy wejściu do lochów w nocy dziadek pilnujący wejśca zamienia sie w kolejnego bossa. Lochy są na skraju mapy przewaznie.
|
|||
23-05-2011, 20:15,
|
|||
|
|||
Co do bossow. W tzw. dungeonie, takim zamku chodzi taki stary dziadek. W nocy jak z nim pogadasz zamieni sie w wielkiego szkieleta (jest naprawde duży). Jest jeszcze Eater of Worlds, czyli ten wielki robal, którego się wywołuje za pomocą worm food {15 rotten chunk i 30 vile powder). Mamy jeszcze jednego bossa, mianowicie Eye of Cthulhu. Żeby go wywołać potrzebujesz Suspicious eye i do tego musisz stac blisko Demon altaru (taki krater w tym świecie gdzie ten robal jest) ale podobno pojawia się to jak zabijesz dużo Demon eye.
|
|||
25-05-2011, 22:21,
|
|||
|
|||
Eater of world można tez przyzwać rozbijając 3[czasem 2] shadow orby.
|
|||
03-06-2011, 00:18,
|
|||
|
|||
jest taki boss przy wejsiciu do lochu w nocy jak hcesz porozmawiaci z Old Manem to zamieni sie w skeletrona
|
|||
26-12-2011, 00:08,
|
|||
|
|||
RE: Bosy, wsytępowanie?
Sciagnij terrarie 1.1.1 to tam masz wiecej bossow
Smaruj Rogala a jak nie to wypie*dalaj
|
|||
27-12-2011, 13:19,
|
|||
|
|||
"Ściągnij"? Chyba zaaktualizuj na steamie...
Nie odkopuj starych tematów. Ten jest jeszcze z maja... |
|||
28-12-2011, 14:18,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2011, 14:19 przez Oskar.)
|
|||
|
|||
Pozwól że dołącze się do dyskusji. Miałem prosić o zamknięcie tego tematu ale zacytuje tu banboy'a 6.
Sciagnij terrarie 1.1.1 to tam masz wiecej bossow- cóż widze ,że mam do czynienia z piratem 1 stopnia ![]() ![]() Czy To Boli Czy Nie Boli Volda Zawsze Coś Spie*doli
Jak spatoli, jak spatoli to mu Tabo wypie*doli. Volde boli Volde boli ale to nie z jego woli. Główka bloki główka boli (tu podsyłać mi propozycke fast) |
|||
30-12-2011, 18:44,
|
|||
|
|||
Pokonaj wall of flesh przyzwanie za pomocą guide voodo dol wrzucasz do lavy i zostaje przyzwane.
Luknij na wiki a tam będzie też o innych bossach. pozdrawiam 666evilMario |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości