Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bosy, wsytępowanie?
23-05-2011, 20:08,
Bosy, wsytępowanie?
Witam, bo mam jedno małe pytanie, czy są tylko dwa bossy w terrari? Odkryłem duże oko, ok fajnie było je zabić 2-3 razy, ale teraz nuda, odkryłem tego dużego robaka, nie jest wymagający, nuda i tu moje pytanie gdzie moge znaleźć więcej bossów/lub jak je przywołać
23-05-2011, 20:10,
Re: Bosy, wsytępowanie?
Przy wejściu do lochów w nocy dziadek pilnujący wejśca zamienia sie w kolejnego bossa. Lochy są na skraju mapy przewaznie.
23-05-2011, 20:15,
Co do bossow. W tzw. dungeonie, takim zamku chodzi taki stary dziadek. W nocy jak z nim pogadasz zamieni sie w wielkiego szkieleta (jest naprawde duży). Jest jeszcze Eater of Worlds, czyli ten wielki robal, którego się wywołuje za pomocą worm food {15 rotten chunk i 30 vile powder). Mamy jeszcze jednego bossa, mianowicie Eye of Cthulhu. Żeby go wywołać potrzebujesz Suspicious eye i do tego musisz stac blisko Demon altaru (taki krater w tym świecie gdzie ten robal jest) ale podobno pojawia się to jak zabijesz dużo Demon eye.
25-05-2011, 22:21,
Eater of world można tez przyzwać rozbijając 3[czasem 2] shadow orby.
03-06-2011, 00:18,
jest taki boss przy wejsiciu do lochu w nocy jak hcesz porozmawiaci z Old Manem to zamieni sie w skeletrona
26-12-2011, 00:08,
RE: Bosy, wsytępowanie?
Sciagnij terrarie 1.1.1 to tam masz wiecej bossow

Smaruj Rogala a jak nie to wypie*dalaj
27-12-2011, 13:19,
"Ściągnij"? Chyba zaaktualizuj na steamie...

Nie odkopuj starych tematów. Ten jest jeszcze z maja...
28-12-2011, 14:18, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2011, 14:19 przez Oskar.)
Pozwól że dołącze się do dyskusji. Miałem prosić o zamknięcie tego tematu ale zacytuje tu banboy'a 6.

Sciagnij terrarie 1.1.1 to tam masz wiecej bossow- cóż widze ,że mam do czynienia z piratem 1 stopnia Grinning. Kiedyś widziałem osobe pytającom się o link do 1.0.5 i to było coś. Jednak pierwszy raz widze pirata nie wstydzącego się piractwa a w dodatku namiawiającego innych do niego. Nie żebym teraz poblicznie cie ośmieszał jednak pomyśl co piszesz na tym forum Grinning. Dziękuje za uwage.

Czy To Boli Czy Nie Boli Volda Zawsze Coś Spie*doli
Jak spatoli, jak spatoli to mu Tabo wypie*doli.
Volde boli Volde boli ale to nie z jego woli.
Główka bloki główka boli (tu podsyłać mi propozycke fast)

30-12-2011, 18:44,
Pokonaj wall of flesh przyzwanie za pomocą guide voodo dol wrzucasz do lavy i zostaje przyzwane.
Luknij na wiki a tam będzie też o innych bossach.
pozdrawiam 666evilMario
Wątek zamknięty 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości