Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 32 33 34 35 36 ... 43 Dalej »

Final Fantasy VII
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Final Fantasy VII
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
12-09-2012, 21:05
[Obrazek: 100qHUOCZ5o.jpg]
W historii gier wideo nie ma chyba drugiej, która wzbudzałaby tak skrajne emocje jak Final Fantasy VII. Jedni nazywają ją jedną z najlepszych gier wszechczasów, inni nie chcą nawet o tym słuchać. Jedno jest pewne - przygody Clouda i spółki mimo upływu piętnastu lat od premiery są wciąż głośnym i ciepło wspominamym tematem wśród fanów japońskich gier rpg.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Final Fantasy VII
Szukaj
Odpowiedz
Shineko Offline
Perwers naczelny
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
12-09-2012, 21:23
Siódemeczka :\'D
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
12-09-2012, 21:32
O to tu napiszę w całości, na YT się nie mieściło Smiling

Fajnie, że jeszcze kiedyś wrócicie do tematu Fajnala Smiling

Ech, mój pierwszy jRPG przez którego prawie zawaliłem jedną klasę. To były czasy, do dziś mam na karcie pamięci z PSX'a pamiątkowego save'a z chyba 100 % ukończoną grę. Rozwalenie Ruby czy Sapphire - to było wyzwanie, na jednego natknąłem się niechcący, po chwili byłem martwy - pomyślałem, domaksuję postać i wrócę - wróciłem i to samo Smiling W końcu rozwaliłem go materią KOTR
i counterami wszczepianymi do broni - a byli zawodnicy, co rozwalali ich bez KOTR Smiling Pamiętam też mini gierki w Gold Saucer oraz hodowlę Chocobosów, wyhodowanie złotego zależało od wielkiego szczęścia i wielu godzin poświęconych minigierkom Smiling Prawie płakałem przy filmie na którym Aeris ginęła z rąk Sephirotha... Na temat FF stworzyłem 2 wideoklipy, które można oglądać na forum - http://arhn.eu/forum/Temat-Nasze-filmy-wideo koniec prywaty.

Materiał od Archona świetny, miło było sobie odświeżyć pamięć, wrócić do tych beztroskich chwil szarpania na konsoli <łezka w oku>
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 06-07-2025, 05:13 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.