17-11-2013, 12:36
Nowa generacja puka do naszych drzwi coraz mocniej dlatego postanowiłem założyć temat, w którym będziemy mogli podsumować swoją przygodę z jeszcze obecnymi maszynkami do gier.
Piszcie jakie gry były według was najlepsze a jakie najgorsze (myślę, że najlepiej podać TOP 5), co według was było największą wtopą producentów konsol a co jedną z najlepszych decyzji itp. Piszcie o wszystkim co dotyczy waszych konsol i co warto według was podsumować
1.Gta V
2.Diablo III
3.Rayman Legends
4.Borderlands 2
5.Seria Bioshock.
1. Gta to dla mnie oczywistość. Wielki otwarty świat, a na dodatek multi. Co prawda mało osób, ale więcej z tej generacji konsol nie da się wycisnąć.
2. Gra zrobiona według mnie troche lepiej niż na PC-ty, został dodany fajny element uników. Naprawdę świetny dubbing, aż chce się grać.
3. Tutaj po prostu za grywalność, która jest wprost niesamowita!
4.W co-opie gra na odstresowanie. Nie trzeba myśleć, dostajesz giwere, kupe ołowiu i jedziesz z "koksem". No i gra ma specyficzny humor.
5. Po prostu bioshock. Niezła fabuła, klimat.
Wpadki:
Przypomina mi się tylko ta wielka awaryjność xboxów na początku, oraz to że dał sie szybko złamać.
Sony swoją inną architekturą, ciężko było programować gry na nią.
Plusy:
Ilość exów wydanych na PS3 powala na kolana.
Architektura PCtów, łatwo było robić gry.
Wypowiadajcie się !
Piszcie jakie gry były według was najlepsze a jakie najgorsze (myślę, że najlepiej podać TOP 5), co według was było największą wtopą producentów konsol a co jedną z najlepszych decyzji itp. Piszcie o wszystkim co dotyczy waszych konsol i co warto według was podsumować

1.Gta V
2.Diablo III
3.Rayman Legends
4.Borderlands 2
5.Seria Bioshock.
1. Gta to dla mnie oczywistość. Wielki otwarty świat, a na dodatek multi. Co prawda mało osób, ale więcej z tej generacji konsol nie da się wycisnąć.
2. Gra zrobiona według mnie troche lepiej niż na PC-ty, został dodany fajny element uników. Naprawdę świetny dubbing, aż chce się grać.
3. Tutaj po prostu za grywalność, która jest wprost niesamowita!
4.W co-opie gra na odstresowanie. Nie trzeba myśleć, dostajesz giwere, kupe ołowiu i jedziesz z "koksem". No i gra ma specyficzny humor.
5. Po prostu bioshock. Niezła fabuła, klimat.
Wpadki:
Przypomina mi się tylko ta wielka awaryjność xboxów na początku, oraz to że dał sie szybko złamać.
Sony swoją inną architekturą, ciężko było programować gry na nią.
Plusy:
Ilość exów wydanych na PS3 powala na kolana.
Architektura PCtów, łatwo było robić gry.
Wypowiadajcie się !