Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation Portable v
« Wstecz 1 2 3

Karta pamięci
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Karta pamięci
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
14-07-2012, 17:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2012, 17:42 przez Wielkimati.)
Witam. Chciałbym kupić jakąś kartę pamięci do mojego psp E1000 o jak najwyższym rozmiarze oraz jak najniższej cenie i znalazłem taką aukcję-

http://allegro.pl/szybka-karta-8gb-memor...l#delivery

Teraz takie pytania- Czy ta karta będzie pasować do psp? Pytam się ponieważ na obrazku jest jakaś zupełnie inna karta pamięci a z drugiej stronie w aukcji jest napisane, że jest to przejściówka z Micro Sd na Pro duo. A koleś nie ma żadnych pozytywnych komentarzy jak i negatywnych więc nie mam pewności.

Oraz drugie pytanie- Czy jeżeli zamówię tą kartę bez rejestracji to będę musiał zapłacić więcej?

Jestem trochę zielony w aukcjach na allegro więc jeśli macie jakieś dobre rady to proszę się nie krępować.

Edit- Znalazłem jeszcze taką aukcję: http://allegro.pl/8gb-memory-stick-pro-d...43179.html
Szukaj
Odpowiedz
Yohokaru Offline
Kaizoku konpyūta
**
Liczba postów: 75
Liczba wątków: 10
Reputacja: 6
14-07-2012, 17:49
Jeśli zamówisz kartę bez rejestracji, nie będziesz musiał płacić ani grosza więcej. Śmiało bierz kartę z przejściówką Goodrama, w mojej konsoli sprawuje się bez zarzutów. Najlepiej jak weźmiesz to listem poleconym priorytetowym. Z innymi nie wiadomo, co może być, jak to Poczta Polska Winking
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
14-07-2012, 17:57
Takie ceny za 8gb? Ja za swoją 4gb zapłaciłem kilka lat temu jakieś gruuube pieniądze, nawet nie miałem pojęcia, że ceny tak spadły Winking

Bierz kartę z pierwszego linka. W razie gdyby karta była nieoryginalna zawsze możesz ją zwrócić bo w końcu w opisie napisane jest, że 100% oryginał. Ta z drugiego linka jest "oryginalnie zapakowana" - sławny przekręt na aukcjach tego typu.
Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
14-07-2012, 18:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2012, 17:14 przez Wielkimati.)
Tyle, że jak kupię tą pierwszą od gościa bez żadnej reputacji czyli praktycznie jak kot w worku to zapłacę drożej niż u gościa który ma 99.9 pozytywów i dowóz za pobraniem wyjdzie taniej. Jakoś jestem bardziej za tą drugą, faktem jest to, że dzisiaj nie mogę zamówić a ta pierwsza aukcja kończy się za 5 godzin czy tam ileś.

Edit- Ok, teraz mam taką zagwozdkę- zamawiam tą drugą kartę i kiedy jestem na 2 stopniu czyli sposobie płatności (takie cuś http://screenshooter.net/1268668/fsffjop ) i chcę wybrać płatność przy odbiorze ale nie wiem które mam wybrać w sposobach płatności bo bez zaznaczenia czegoś nie przejdzie. Pytam bo to moje pierwsze zamówienie itp. itd. i nie wiem co wybrać, prosiłbym o szybką pomoc.
Edit 2- Okej, już sobie założyłem konto i jakoś poszło...
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 06-06-2025, 21:24 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.