Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 37 38 39 40 41 Dalej »

Promocja z dotemu.com-warto?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Promocja z dotemu.com-warto?
kal3jdoskop Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Reputacja: 0
03-11-2012, 02:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2012, 21:12 przez kal3jdoskop.)
Halołin-słałolin nie znoszę, aczkolwiek w związku z nim ostatnio namnożyło się promocji, a nawet trochę bundli powyskakiwało. Resztkami siły woli bronię się przed zakupami na gog-u, bo akurat przecenili gry z katalogu EA. Jedna rzecz jednakże chodzi mi po głowie od dwóch dni (a że promocja kończy się czwartego, to tym bardziej próbuję się zdecydować):

http://www.dotemu.com/en/download-game/4...oween-pack

Od dłuższego czasu chciałem spróbować Enclave i Tonego Tough (szczególnie że ten drugi jest dostępny po polsku na dotemu!). Ciekawią mnie mocno te "skrzyżowania fps-ów z ....", czyli Stonekeep i Realms of the Haunting. Mam pewne wątpliwości co do Dark Falli i Abbey-czy grał w to ktoś może? Jak jest z poziomem trudności? Może bym nawet spróbował tego Litil Divil, bo wygląda dość nietypowo. 7th Guest i 11th Hour raczej nie ruszę. A Ghost Mastera i Vampyre Story już mam.

Niby 10 euro za 12 gier to nie jest dużo, no ale jednak 40 złotych z kawałkiem piechotą nie chodzi, a możnaby za to kupić niejednego bundle'a.

editGrinningobra, w sumie sprawa się zdeazuktualizowała, w końcu po wielu wahaniach zakupiłem pakiet, póki co zagrałem w Enclave (znakomita zręcznościówka, aż żałuję że wcześniej jej nie podłapałem), Stonekeep'a (zapowiada się fajnie, ale coś się gubię na początku w tych podziemach, a i interfejs nie jest do końca jasny, będę musiał zagłębić się w manuala) i Litil Divil (głupawa ta gra w sumie, najbardziej irytuje sterowanie i labirynty, gdyby nie to byłaby całkiem przyjemnym "przerywnikiem").

Powiedzcie, co sądzicie o tym pakiecie? Warto/nie warto?
Szukaj
Odpowiedz
Dobuch66 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 3
Reputacja: 1
02-12-2012, 03:40
Może zarzuć screenami? Bo sam nie znam tych tytułów, a gracz uczy się przez całe życie Grinning
Szukaj
Odpowiedz
kal3jdoskop Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Reputacja: 0
09-12-2012, 01:22
Sprawa się już zdezaktualizowała, bo promocja dawno minęła, ja się mimo wszystko skusiłem (choć teraz to trochę żałuję, najlepszą grę z pakietu mogłem mieć w dużo tańszym be mine 6 bundle, a pozostałe gry nie okazały się co prawda złe, ale też strasznie porywające to nie są.

A jeśli jesteś ciekaw poszczególnych tytułów, zajrzyj na dotemu.com. Tylko przypadkiem ich tam nie kupuj, bo ceny są wybitnie mało atrakcyjne (chyba że jest tam teraz jakaś promocja :P)
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-07-2025, 04:03 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.