Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 48 49 50 51 52 ... 62 Dalej »

Witam serdecznie
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam serdecznie
Piastunka Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
19-01-2013, 04:01
No to i ja napiszę coś osobie. Pochodzę z Gliwic, jak ktoś się interesuję polską piłką nożną to pewnie skojarzy z nickiem Smiling Na forum trafiłem dzisiaj trochę przypadkiem, szczerze mówiąc oglądam kanał YT od dawna, a jakoś się dotychczas nie interesowałem integracją ze społecznością arhn.eu. To był błąd, czas go naprawić.
Co mogę napisać o sobie, mam na karku 21 lat i kocham gry, jak wszyscy tutaj.
Jestem fanem starych produkcji, posiadam 8-bitową Segę Master System, która w naszym kraju nie była i dalej zbyt popularna nie jest, a szkoda, bo jest na niej w co pograć. Do tego okazyjnie pogrywam na GBA, ale ceny porządnych gier na tę konsolkę potrafią zaboleć, więc moja kolekcja nie jest zbyt imponująca. Od pewnego czasu zagrywam się też na Androidzie, najpierw korzystałem z telefonu, ale dopiero na porządnym tablecie odczułem to, że ten system można brać na poważnie jeśli chodzi o gaming.
Jednak moją główną platformą jest PC, kolekcję gier stale poszerzam, trochę się już tego przez kilka lat uzbierało.
Pozostaje mi pozdrowić całą redakcję arhn.eu jak i użytkowników forum Smiling
Szukaj
Odpowiedz
jeti Offline
beep bep
**
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 2
Reputacja: 9
21-01-2013, 20:51
Jestem ciekaw co udało Ci się uzbierać na GBA Grinning. Sam kolekcjonuję (powoli, acz systematycznie) gry na tego handhelda, ale tak jak napisałeś ceny za rzadsze gry potrafią powalić :/.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 23-07-2025, 00:26 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.