Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 48 49 50 51 52 ... 62 Dalej »

Cześć
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cześć
KrisNS Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Wink  21-01-2013, 23:24
Na forum jestem nowy ale o arhn.eu wiem już od dość dawna oglądając ich na youtube (swoją drogą zajebiste materiały Grinning)
Coś o mnie hmmm... to zacznijmy od najbardziej podstawowych. Mam na imię Krystian mam 16 lat chodzę do technikum informatycznego ponieważ interesuję się tym w przyszłości chciałbym zostać grafikiem lub programistą (tak wiem, że to trudne) mój komputer nie jest za dobry ale jak na razie mi wystarcza chociaż już ma problemy z odpalaniem nowych gier jak planet siede 2 PC: dual core 2,50 GHz RAM 4GB DDR2 karta graf. Radeon HD 4650 1GB wiem wiem nie długo będę się brał za ulepszanie (tylko od czego zacząć?). Wracając do tematu interesuję się muzyką a dokładniej RAPem (nie żaden jp)
lubię jeździć na rowerze, biegać, pływać od czasu do czasu lubię chodzić na wspinaczkę skałkową a także postrzelać czy to z wiatrówki czy z ASG.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 21-07-2025, 11:35 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.