Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie
Tablet + adapter
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Tablet + adapter
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
25-02-2013, 01:41
Padre robi mnóstwo zdjęć, a większość w podróży, bez dostępu do komputera, a przechowywanie wszystkich zdjęć tylko na kartach pamięci nie zapewnia wystarczającego bezpieczeństwa jego ukochanym zdjęciom™, więc szukamy sposobu, aby je jakoś zabezpieczyć (czyt. zrzucić na coś lepszego i większego niż karta pamięci). Zasadniczo, szukamy tabletu, albo przynajmniej jakiegoś transformera z win8. Obecnie wydaje mi się, ze iPad + adapter na karty SD byłby najlepszym wyborem, ale może ktoś zna coś lepszego, arhn.eu pomuszcie.
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
DonLama
Unregistered

25-02-2013, 09:13
Pomoszemy.
Tablety na w8 dosc słabo wypadają z bateria a cena nie zachęcają, wiec ja jestem ogólnie na nie.
Z drugiej strony możesz kupić ipada jednak pomysl jak Duża wersję kupisz za te cenę. Potrzebujesz magazynu, a pamięć w ip jest droga.
Najlepszym rozwiązaniem byłbby chyba netbook. Ja ostatnimi czasy dorwalem Acera zg5 w przystępnych 320zl. Wymiary niewiele, bateria ponad godzinę apamięci 160gb. Jako pamięć masowa w wyjdzie Ci lepiej. Jako mobilność słabiej
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-06-2025, 22:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.