Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 42 43 44 45 46 ... 62 Dalej »

Siemano
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Siemano
Sevcio Offline
Niecny Skurwiel
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
08-02-2013, 16:13
Siemanko. Jestem tutaj nowy, arhn.eu znalazłem na YouTube, dzięki materiałowi o Mortal Kombat, który pojawił się na znanym serwisie internetowym Smiling Zajarałem się od razu wszystkimi waszymi filmami.
Coś o mnie...
17 lat, uczeń technikum informatycznego (2 klasa), zajmuję się grafiką komputerową (czasem coś na tym zarobić mi się uda), oczywiście gry wszelkiego rodzaju i sprzęt komputerowy, czy konsolowy... Niestety z racji tego, że komputer już jest dosyć leciwy, pozostaje mi tylko mój ukochany Xbox 360 Premium 60gb (Jasper Kissing), na którego 'kolekcję' gier mam strasznie małą, ponieważ tylko na oryginałach gram a i te niestety trochę kosztują :s
Oprócz tych komputerów, itd. uwielbiam muzykę, a dokładniej rap. Jaram się rapem już od paru lat, mam kilka płyt polskich raperów, na minimalnym poziomie dałem się poznać w polskim rapie (kiedyś to zaprezentuję Winking).
To chyba na tyle, jak jakieś pytania macie, to walcie.
Szukaj
Odpowiedz
LeeRoy Offline
Praefectus Praetorio
**
Redakcja - Green
Liczba postów: 125
Liczba wątków: 2
Reputacja: 95
08-02-2013, 16:45
Witamy! Spotkasz tu wielu milosnikow rapu tak polskiego jak i zagranicznego. Zawsze mamy tu rodzinna atmosfere i szanujemy wszystkich.
Pozdrawiam,
Bot
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-05-2025, 14:04 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.