Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 34 35 36 37 38 ... 41 Dalej »

Dobry sprzet do starszych gier?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Dobry sprzet do starszych gier?
Kadam Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
17-03-2013, 09:36
Hmmm... nie wiem, czy tutaj, ale spróbuje, najwyżej mnie ostrzegą Winking

Zaznacze, że mam starego lapa i na moim kompie najlepszym co chodzi jest NeverWiiter 2, więc na specyfikacji nowego sprzętu kiepsko się znam

I tu moje pytanie, bo w sieci zdania są jak zawsze różne: jestem na kupnie lapka:

Proce - AMD E2-1800M 2 x 1.7 GHz, 1 MB cache
Grafika - dedykowana karta graficzna AMD Radeon HD 7470M oraz zintegrowany układRadeon HD 7340G
Ramce - 4giga

I tu moje pytanie - Czy gry około Wiedźminowe i GothicoweIII, ewentualnie jakiś DragonAge, SWTOR pójda i na jakich detalach.

Bede wdzieczny za odpowiedź - niby sprawdzałem w google, ale raz) jak mówiłem, zdania sa skrajnie różne dwa) tutaj mam do czynienia ze skupiskiem ludzi ogarnietych w temacie, wiec co mi szkodziło zapytać.
Szukaj
Odpowiedz
Nozie Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 11
Reputacja: 2
17-03-2013, 10:31
Mowiac szczerze nie jest to najlepszy sprzet. Te gry co wymieniles pojda bez problemu i mozliwe(?) Że na nawiekszych detalach, lecz o graniu w nowsze gry typu skyrim czy crysis na dobrej grafice nie masz co liczyc.
Tak. Polecam.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Kadam Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
17-03-2013, 10:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2013, 22:46 przez Kadam.)
Dzieki wielkie.
Sprzet zamowiony po taniosci (1050 zl nowka), wiec stąd było pytanie.

A co do nowych gier... od kilku lat miele bez przerwy Baldura II, Gothica I i II, Kotora (wszystkie przechodziłem niezliczoną ilość razy) wiec opcja gry w starsze, ale obce gameplayowo mi tytuły mnie jara Grinning

http://www.x-kom.pl/p/117554-notebook-la...zarny.html

Ogółem tak to wygląda - z tego co czytałem szał pał nie ma, ale powinno styknąć do starszych tytułów, które dla mnie i tak sa nowe Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 09:29 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.