Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 29 Dalej »

[ART] OUYA- ciekawa aplikacja!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[ART] OUYA- ciekawa aplikacja!
maixior123 Offline
Pong
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 6
Reputacja: 0
16-06-2013, 14:23
Dzisiaj przeglądając czeluście internetu (jak to zwykle jestem robić), natrafiłem na ciekawą aplikację na urządzenia z androidem.
Chodzi mi o aplikację Kainy, która stream'uje na nasz pulpit dodaje parę buttonów i pozwala nam grać w gry z PC (po kablu i chyba wifi :P).No i teraz ludzie mówią ale tego jest dużo, od razu mówię tak wiem że programów tego typu jest sporo, i pewnie bym nawet nie pisał posta gdyby nie jedna informacja (a dokładniej filmik)Aplikacja ta ma trafić na OUYE co może być ciekawym rozwiązaniem dla tej konsolki:

osobiście ten pomysł mi się podoba ( i wiem że ameryki nie odkryłem, no ale cóż Grinning)
No to wszystko Smiling

Pozdrawiam
maixior123
Takie Tam
[Obrazek: userbar.png]
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
16-06-2013, 14:27
Wygląda zachęcająco. Mam nadzieję, że w praktyce sprawdzi się równie dobrze. Chętnie rzucę na to okiem, gdy program trafi już na OUYĘ..

Z drugiej strony jednak: patrząc ile trzeba się męczyć z mapowaniem przycisków i konfiguracją wszystkiego pod pada... wolałbym już chyba podłączyć peceta pod telewizor i grać padem na Steamie w Big Screen Mode. Wydajnościowo streamowanie obrazu przez OUYA na 100% może się wtedy schować.
Szukaj
Odpowiedz
maixior123 Offline
Pong
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 6
Reputacja: 0
16-06-2013, 14:33
tak na pewno masz rację lecz i tak to tu umieściłem bo może kogoś zaciekawić lecz osobiście mi się podoba wersja na tablety gdzie można sobie przyjemnie pograć w proste gierki
Takie Tam
[Obrazek: userbar.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-08-2025, 12:27 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.