Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 ... 43 Dalej »

World of Warplanes
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
World of Warplanes
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
22-11-2013, 13:14
“World of Warplanes” wydawać się będzie podejrzanie znajome użytkownikom poprzedniej produkcji studia - czołgowego MMO “World of Tanks”. Obie gry są bowiem częścią tego samego cyklu tytułów o wojennych zmaganiach. Mylić się będą jednak ci, którzy zignorują “samoloty”, sądząc, że są one zwyczajnie kalką “czołgów”. Sposób prowadzenia rozgrywki w powietrzu różni się od wojny naziemnej pod każdym względem.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: World of Warplanes
Szukaj
Odpowiedz
Wojt Offline
Wiking
**
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 5
Reputacja: 114
22-11-2013, 17:27
Jak słusznie zauważyłeś, kto pokochał czołgi nie może strawić tej gry. Nikt z moich znajomych czołgistów nie może się jakoś przełamać do samolotów, ja próbowałem w becie i teraz.

Powolne czołgi to jednak znajomość mapy, przeciwników, czasem kampienia gdzieś w krzakach ale dająca jak dla mnie więcej frajdy i szans na zabawę.

W World of Warplanes jak ktoś tyćkę lepszy wchodził mi na ogon to już miałem po grze :/. Po za tym gra opierająca się na sterowaniu praktycznie samą myszką to coś nie tak :/. Samo strzelanie opiera się na trafianiu myszką w uciekające kółeczko.

Co jak co ale w czołgach trzeba było celować w boki, tył, zbiorniki, kratki itp. Tutaj strzelasz zawsze na ślepo ( w sensie że nie celujesz w konkretny element).

Bardzo bardzo chciałem aby da gra dała mi taką samą radość jak czołgi ale niestety strasznie się zawiodłem, chyba oczekiwałem czegoś bardziej zaawansowanego.
Szukaj
Odpowiedz
ExtremeRecQ Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
22-11-2013, 18:13
Świetna recenzja
Szukaj
Odpowiedz
Hadrix09 Offline
HadrixPL
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
23-11-2013, 19:03
Dla mnie War Thunder lepszy :P
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-07-2025, 20:21 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.