Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie › Android v
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

sony xperia play
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
sony xperia play
TurboBober Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 8
Reputacja: 0
10-05-2013, 18:11
Witam. Mam pytanie mianowicie czy sony xperia play jest dalej wspierany, tzn. Czy dalej sa dla niego aktualizacje i czy dalej wypuszczaja dla niego gry z psx
Szukaj
Odpowiedz
Adeq Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 3
11-05-2013, 18:21
SE już nie wspiera tego telefonu bo SE już nie istnieje
Sony nie wydało na niego androida 4.0 (był jedynie przeciek z bugami)
do tego model jest stary i uważany za niezbyt udany. była to próba podbicia serc mobilnych graczy...
pracuje na andku 2.3.4
z custom ROMami szału nie ma, wsparcie deweloperów nie jest duże

jedyny plus to te przyciski fizyczne do gier (nie każda gra to wspiera)
czy warto kupić taką cegłę (grubość 16mm, waga 175g) jedynie z tego powodu? weź też pod uwagę baterię (albo granie, albo telefonowanie)
Neo V ma to samo hardware i kosztuje 300zł (Play coś koło 500-600), na niej też pograsz na emulatorkach (psx, game boy, nes etc) a za pozostałe 200-300zł kupisz psp
lepiej na tym wyjdziesz
Szukaj
Odpowiedz
facepalm Offline
NES
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja: 130
12-05-2013, 12:28
Ja mam inne podejście - jest cegłą jak na telefon bez przycisków. Klawisze pozwalają na odbieranie np. emulatorów, (Podaję tylko przykład - proszę nie bić!) co daję dość dużą ilość gier. Jest też trochę tytółów które mają specjalne wersje dla Xperii PLAY(Np asteroids 2012 3D(Całkiem fajna gra)) Jego Hardware to standard (ja na nieco słabszej konfiguracji grałem w GTA III i Max Payne (Dało się grać)) ale brak androida 4.0 (Już nie mówię o 5.0) go dyskwalifikuje.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Reiju Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
14-06-2013, 13:35
Czemu brak Androida 4.0 go dyskwalifikuje? Portów 4.0 jest masa i większość jest bardzo dobrze skrojonych.
Co do grania to na X. PLAY gra się o niebo lepiej niż na jakimkolwiek innym telefonie bez klawiszy fizycznych w dodatku mamy w trakcie prac emulator konsoli PSP więc będzie można pograć na Playce w gry z PSP Grinning (O tym chyba każdy posiadacz PLAY marzył ;D ).
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-07-2025, 13:41 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.