Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 24 25 26 27 28 ... 62 Dalej »

Arrrrrr Witajcie! (Kopciuch)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Arrrrrr Witajcie! (Kopciuch)
Kopciuch Offline
Odany słuchacz
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 3
12-11-2013, 15:57
Witam!

Minął prawie rok od mojej rejestracji i chyba ten czas był mi potrzebny żeby się ośmielić :).

Nazywam się Maciej i jestem fanem działalności portalu już od dłuższego czasu. Interesuję się (i tu może nie zabłysnę :P) komiksem i animacją, muzyką od punkrocka do metalu, grami video i zbieraniem tulp.
Dzięki ARHN.EU zostałem dość skutecznie wyleczony z growego piractwa ale wciąż nad sobą pracuję aby poszerzyć moje legalne "ja":).
Jestem kolekcjonerem wszystkiego, od kapsli po piwie przez komiksy, gry, na odciskach stóp znanych osób kończąc :).
Przez większość życia grałem na PC'cie, choć niedawno nabyłem od Nintendo Polska klocka, który bardzo przypadł mi do gustu.
Preferuję gry RPG, MMO, FPS, muzyczne i bijatyki ale jeśli mam okazję zawsze chętnie ogram coś z innej półki.

Nie bardzo wiem co jeszcze napisać..
Witajcie! :)

PS. Numer buta 44.
Szukaj
Odpowiedz
Dymek Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 28
Reputacja: 27
12-11-2013, 16:02
Witamy na forum, mam nadzieje, że poczujesz się tutaj u jak u siebie. Jesteśmy ci wdzięczni za zmuszenie Archona do nagrania pokerapu z 720 poksami Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
12-11-2013, 16:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2013, 16:34 przez Wojtex28.)
Witam i od razu gratuluje szczodrobliwości, a także bardzo dobrego pomysłu na mobilizacje właściciela tego całego przybytku™ do nagrania swojej pierwszej prawdziwej produkcji muzycznej Torll Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum Smiling
Szukaj
Odpowiedz
farmaceuta Offline
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
12-11-2013, 16:55
Witaj, cieszę się że nie tylko mnie ARHN.EU wyleczyło z piractwa, mam nadzieję że będziesz się udzielał zarówno na forum jak i na shoucie.
[Obrazek: Q8KmzuE.jpg?1]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 19-07-2025, 09:49 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.