Liczba postów: 61
Liczba wątków: 16
Reputacja:
2
Witajcie! Szukam jakiegoś telewizora na którym mógłbym grać na PS3. Chciałbym żeby on nie był za duży (najlepiej około 30 cali), a co najważniejsze: żeby był tani. Mój budżet to maksymalnie 600zł więc mogą być używane itp.
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 10
Reputacja:
28
Jeżeli chodzi o tę cenę i 30 cali to nie bedzie kolorowo. Jeżeli byłbyś w stanie zaakceptować dobry monitor 24 cale to pole do popisu jest duze - sam na nim pograsz, gorzej w coopie. Jeżeli chodzi o sam tv to nowy mozna juz kupic od 700zl (tcl 32", bez wodotryskow ale swoją funkcje spełni). Kupując nowy przygotuj sie w tym przedziale cenowym na rozdzielczość hd ready. Używany bym odradzał, chyba, ze masz pewne zródło(znajomi rodzina itd.)
Na początku roku przerabiałem ten temat i wiem, ze raczej nie to chciałeś usłyszeć ale - dozbieraj te kilkaset złotych i kup pewny tv z dobrą matryca. W realu często pojawiają sie perełki które pozwalają zaoszczędzić trochę :-)
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 7
Ostatnio widziałem za ok 700zł Playstation Tv na allegro poszukaj go, z tego co pamiętam ma 28" i jedną ciekawą funkcję a mianowicie gdy chcesz pograć sobie z kumplem/bratem/dziewczyną/psem/kotem to zakładacie okularki 3D (takie specialne do tego własnie tv) i wtedy on na ekranie widzi tylko swoją część a Ty swoją. Ten tv cięzko już dostać ale warto! Inaczej już chyba tylko nowy monitor 24" (hd ready) lub większy a używany.
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 7
Znalazłem chyba ostatnią nówke na allegro + dwie gry tego monitora
http://allegro.pl/sony-ps3-monitor-3d-fu...57564.html a i mój błąd ma 24" więc pewnie odpada bo za 1000zł można mieć 32" fullhd