Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 Dalej »

Nintendo 64 niski framerate
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Nintendo 64 niski framerate
Maxiow43 Offline
FuckThisGayEarth
**
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 21
Reputacja: 3
30-11-2013, 01:03
Siemka ! Ostatnio odkurzyłem sobie stareńkiego N64. Po uruchomieniu GoldenEye byłem po prostu wstrząśnięty jak niski jest framerate w niektórych miejscach, to samo tyczy się innych gier. Jest jakiś sposób na polepszenie FPS w grach ? Używam oryginalnego Expansion Pak. Za młodu jakoś się nie zwracało uwagi na niski framerate LOOOOOOL
Z góry dzięki za odpowiedź.
Szukaj
Odpowiedz
jeti Offline
beep bep
**
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 2
Reputacja: 9
30-11-2013, 01:24
Niestety nie ma na to sposobu. Chyba, że zagrasz w wybrane tytuły z biblioteki Wii Virtual Console :P. Tam są dostępne w lepszych rozdzielczościach i z niechrupiącym frameratem.

Z tego co wiem głównym powodem tak słabej wydajności i spadków fps jest RAM. Pamięć ta miała dosyć spore opóźnienia dostępu. Expansion Pak zwiększa jedynie ilość RAMu (swoją drogą dostęp do EP był również opóźniony). Klops.

Też grywam ostatnio na N64, 8 postaci naraz na ekranie w Mario Kart 64 to przepis na klatkowanie :P.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 06:36 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.